.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS LA, 3. sezona

Navy CIS LA 1. sezona exposed
,
hr_HR

PON-PET 19.55

(NCIS: Los Angeles), 2011./2012., SAD, kriminalistička serija
3. sezona, 24 epizode

Izvršni producenti: Shane Brennan, R. Scott Gemmill, John P. Kousakis
 

Uloge:
G. Callen - Chris O'Donnell
Sam Hanna - LL Cool J
Kensi Blye - Daniela Ruah
Marty Deeks - Eric Christian Olsen
Eric Beale - Barrett Foa
Nell Jones - Renee Felice Smith
Henrietta ´Hetty´ Lange - Linda Hunt
Lauren Hunter - Claire Forlani
Leon Vance - Rocky Carroll
Owen Granger - Miguel Ferrer


Nakon prve dvije sezone, Doma TV na male ekrane svojim gledateljima donosi i treću sezonu megapopularne kriminalističke serije Navy CIS Los Angeles! Kao i u proteklim epizodama, adrenalina u žilama ovih agenata neće nedostajati. Specijalne službe, skriveni identiteti, prevare, otmice, otkrivanje dugo skrivanih tajni, samo su neki od elemenata ove uzbudljive serije, a zaštita nacionalne sigurnosti agentima Navy CIS LA-a je najvažnija stvar na svijetu.

 

O radnji:
U prvoj epizodi treće sezone serije, već uigrana ekipa Navy CIS LA-a, odlazi u Rumunjsku u potragu za Hetty, a Callen otkriva nove podatke o svojoj prošlosti. Ove sezone, naša omiljena ekipa će u par navrata udružiti snage s drugim specijalnim jedinicama, pa će tako zajedno s NSA-em pokušati pronaći osobu koja upravlja softverskim programom povezanim s hakerskim napadom na Ministarstvo obrane. Uzbuđenja neće nedostajati ni u novim epizodama: u suradnji s Hawaii Five-0- agenti Navy CIS LA-a jurit će glavnog osumnjičenog za smrtonosni virus. Ekipa Navy CIS-a zaranja u podzemni svijet libijskog pokreta otpora, pokreću istragu u Meksiku, razotkrivaju meksički narkokartel s traženim teroristom.

Ova sezona donosi nam i simpatičan obrat, Hunter mijenja dinamiku grupe, pa tako Callen postaje partner Kensi, a Sam radi s Deeksom. Kod Kensi se javljaju neočekivani osjećaji prema Deeksu, a Hetty otkriva detalje o Callenovoj prošlosti. U dvodijelnoj epizodi, ekipa traži dokaze koji bi oslobodili Kensi optužbi za ubojstvo. Callen i ekipa Navy CIS-a suočavaju se s osvetoljubivim neprijateljem, Kameleonom. Tajni se zadatak tako pretvara u ubojitu mentalnu igru u režiji tog genijalnog zločinačkog uma.


Nagrade:
- 2013. nagrada ASCAP za najbolju televizijsku seriju
- 2013. nagrada Teen Choice u kategoriji za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J) i najbolje televizijske akcijske serije
- 2013.,2012.,2011., nagrada Image za najboljeg glumca u seriji ( LL Cool J), te 2010. godine nominacija u istoj kategoriji
- 2012. nominacija za nagradu Emmy
- 2012. dvije nominacije za nagradu California on Location Awards
- 2012. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i nominacija kategoriji najbolje televizijske akcijske serije, i za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- 2011. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i kategoriji najbolje televizijske akcijske serije, i nominacija za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- 2010. Nagrada Zlatni Globus (Portugal)
- 2010. nagrada Teen Choice u kategoriji za najbolju televizijsku akcijsku seriju i nominacija za najbolju tv glumicu (Linda Hunt) u akcijskoj seriji i za najboljeg tv glumca u akcijskoj seriji (LL Cool J)
- 2010. nominacija za nagradu People's Choice

 

 

 Tagovi