Specijalne službe, skriveni identiteti, prevare, otmice, otkrivanje dugo skrivanih tajni, samo su neki od elemenata ove uzbudljive serije.

3. sezona, epizoda 1 - 2 - 13. siječnja 

U prvoj epizodi treće sezone ekipa odlazi u Rumunjsku u potragu za Hetty, a Callen otkriva nove podatke o svojoj prošlosti.

Ekipa NCIS-a udružuje snage s NSA-em kako bi pronašli tvorca i osobu koja upravlja softverskim programom povezanim s hakerskim napadom na Ministarstvo obrane. Za to vrijeme Callen nastavlja potragu za podacima o svojoj prošlosti.

3. sezona, epizoda 3 - 4 - 14. siječnja

Specijalni agent Sam Hanna odlazi na tajni zadatak kao stručnjak za bombe, a ekipa žurno traži ukradeni eksploziv koji se nalazi negdje u gradu. Istodobno, uz mnogo negodovanja, Hunter mijenja dinamiku grupe pa tako Callen postaje partner Kensi, a Sam radi s Deeksom.

Ekipa NCIS-a zaranja u podzemni svijet libijskog pokreta otpora, na tragu ubojstva medijskog reportera. Za to vrijeme Hetty otkriva detalje o Callenovoj prošlosti.

3. sezona, epizoda 5 - 6 - 15. siječnja

Policija Los Angelesa poziva u pomoć NCIS kad u jednoj raciji povežu meksički narkokartel s traženim teroristom. Istodobno Samu je netko ukrao nešto najvrednije što ima.

Ekipa NCIS-a istražuje ubojstvo bivšeg mornaričkog obavještajca koji je živio dvostruki život i putovao u inozemstvo s krivotvorenom putovnicom.

3. sezona, epizoda 7 - 8 - 16. siječnja

Ekipa NCIS-a mora otkriti je li nečasno otpušteni marinac meta međunarodne namještaljke ili je počinio ubojstvo.

Kad na truplu vezanom za kovčeg za krijumčarenje opasnih materijala nađu mornaričku iskaznicu, NCIS dobiva dozvolu za pokretanje istrage u Meksiku. Vlasti ih mole za pomoć u otkrivanju gdje se nestali opasni materijal nalazi.

3. sezona, epizoda 9 - 10 - 17. siječnja

Nakon što na Samovu tajnom zadatku u Sudanu padnu prve žrtve, Callen i ekipa NCIS-a moraju naći svojeg nestalog agenta dok ne bude prekasno.

Zbog neuspjeha na zadatku Hetty je prisiljena Deeksu dati otkaz i poslati ga natrag u policiju. Istodobno, nakon čudnog rastanka s Deeksom Kensi iznenade neočekivani osjećaji prema bivšem partneru.

Kriminalističku seriju "Navy CIS LA" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju