'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

5. sezona, epizoda 1 - 9. ožujka

Izađite na cestu s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se nekih od najboljih zaustavljanja u povijesti serije Ludi za autima: nabrijana Corvetta iz '59. dovest će do neočekivanog ponovnog susreta, stari vatrogasni kamion u kojem se Roli provozao kao nikada u životu, Harley Shovelhead iz '76. dobiva opaku restauraciju, od Cadillaca čiji je vlasnik bio Elvis Presley Dannyju će klecati koljena, a Ford kupe iz 1950. povest će ga u ludu potjeru.

5. sezona, epizoda 2 - 10. ožujka

Poludite s Dannyjem i ekipom Count's Kustomsa te se prisjetite nekih od najluđih auta viđenih u seriji Ludi za autima: vatreno crveni Chevy iz '55. zamalo da nije Dannyju promaknuo kroz prste, beživotni Pontiac GTO iz '65. koji je Danny vratio u život i Frankenstude, legendarni auto sastavljen od četiri modela Studebakera. A zatim, Danny će usta otvoriti do poda kada Rogati Mike otkrije svoj čudovišni Smart.

5. sezona, epizoda 3 - 11. ožujka

Danny dobiva narudžbu kakva dolazi jedanput u životu od lanca restorana s hamburgerima Carl's Jr. koji slavi 75. godišnjicu. S punom kreativnom kontrolom, velikim budžetom i autom po vlastitome izboru, Danny će urediti Corvettu iz svojih snova, ali hoće li se u igri s klijentovim poznatim logotipom previše zanijeti? Također, Ryan i Shannon pokušaju kupiti klasični Ford Fairlane, a Mike se oduševljava ludim vozilima u salonu lokalnog prodavača.

5. sezona, epizoda 4 - 12. ožujka

Vratite se u prošlost s Dannyjem i njegovom ekipom i prisjetite se nekih od klasika iz povijesti serije Ludi za autima: Model T iz 1914. koji je dovoljno dobar za muzej, Cadillac kupe iz 1960. s unikatnim grafikama, nabrijani Ford kamionet iz '35. i suptilni Henry J Corsair iz 1953. Također, Danny nalazi nadahnuće za Mustang prilikom posjeta Shelby Heritage Centeru gdje će sjesti u prvi primjerak Shelby Cobre.

5. sezona, epizoda 5 - 13. ožujka

Vežite pojas s Dannyjem i njegovom ekipom i prisjetite se nekih od ekscentričnih i slavnih klijenata koji su posjetili Count's Kustoms: Gospodarica Tame, Elvira, treba osvježenje svog ozloglašenog Macabre Mobilea, žustra vlasnica bara koja želi da joj Grof uredi motor iz snova, Chumlee želi preprodati svoj Lincoln Continental u stilu ekipe Zalagaonice, a imitator Roberta De Nira želi da njegov auto izgleda kao auto koji je glumac vozio u filmu Kasino. Također, Ziggy Marley želi Dannyjev čarobni dodir da vrati očevu vintage Mercedesu status legende.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju