'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

5. sezona, epizoda 26 - 27 - 23. prosinca 

Dok čitav tim pomaže Shannonu pronaći dijelove za star i rijedak motor, Danny se bavi autima i uređuje Denali za prijatelja, a također će posjetiti dvije nevjerojatne kolekcije auta.

Danny uređuje vrhunski motor za bogatog klijenta, a ako sve dobro prođe, radionica bi mogla računati na mnogo novih poslova. Mike i Ryan su u lovu na savršeni Mustang, a Kevin će se prisjećati uz sportski auto koji je vozila njegova baka.

5. sezona, epizoda 28 - 29 - 24. prosinca

Bogati klijent želi uređeni Camaro iz '68. pa Danny kreće u potragu za jednim koji će dobiti vrhunski Count's Kustomsov tretman. Dok rade na Camaru, Danny i Shannon nalaze Mustang iz '69. i Chevelle iz '68. koji su građeni za brzinu, a Kevin će naići na AMX iz 1969. za koji zna da ga Danny želi.

Ryan nevoljko započinje privatan projekt uređivanja Caddyja, a svi u radionici jedva čekaju da vide kako će ispasti. Dannyja to potakne da ode pogledati fantastičnu kolekciju Cadillaca, a Mike i Paulie pokušaju kupiti rijedak stari Camaro.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite u ponedjeljak i petak u popodnevnom terminu na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju