'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

5. sezona, epizoda 16 - 17 - 16. prosinca 

Dee Snider iz Twisted Sistera dolazi u radionicu po novi prednji dio "Sugar Bear" za svoj motor Von Dutch. Problem je što legendarni majstor za motore po kojem je prednji dio dobio naziv Sugar Bear radi brzinom koja njemu odgovara, a budući da Dee želi motor što prije, Danny ide u L. A. pokupiti prednji dio i družiti se sa starim prijateljem Sugarom. A u Vegasu, Ryan i Rogati Mike kreću u potragu za novim projektima za radionicu.

Dva brata žele iznenaditi svoga tatu potpuno obnovljenim T-Birdom iz 1957. koji već mnogo godina stoji u obiteljskoj garaži. Hoće li Danny ovoj rijetkoj ptici uspjeti vratiti staru slavu? Također, Mike i Ryan upoznaju kolekcionara auta s vrlo neobičnim vozilima.

5. sezona, epizoda 18 - 19 - 17. prosinca

Danny radi na psihodeličnom motoru koji je toliko kul u stilu 70-ih da se boji da ga neće moći prodati kada bude gotov. Dok su radovi na motoru u tijeku, također odlazi pogledati nekoliko klasičnih Mini Coopera i rijedak Camaro s dvostrukim branicima.

Projekt memorijalnog motora donosi niz izazova za tim koji će ga obojiti nakon što Shannon nije od klijenta uzeo sve potrebne informacije. Također, Danny nailazi na kolekciju doista brzih vozila.

5. sezona, epizoda 20 - 21 - 18. prosinca

Zastupnik Sailor Jerryja naručuje od Dannyja komemorativni motor koji bi odražavao umjetnički stil preminule ikone, a bit će prodan na aukciji u dobrotvorne svrhe. Razmišljajući o tetovažama, Danny odlučuje da je vrijeme da Mike i Ryan napokon poboljšaju svoje loše tetovaže. Također, Danny vodi Mikea k svome prijatelju Steveu da vidi Willys iz 1941. nadajući se da će Mike naučiti cijeniti istinski klasik.

Danny toliko dobro uredi Ford Econoline da će se dva kupca nadmetati da ga kupe. Danny može dobro zaraditi, ali samo ako uspije smoći snage pustiti ga. Također, Mike i Roli nađu BMW motor zanimljive povijesti, a zatim u lokalnoj garaži naiđu na Mikeov auto iz snova.

5. sezona, epizoda 22 - 23 - 19. prosinca

Obitelj želi restaurirati stari kamionet u spomen svojoj majci, a Danny mora smisliti kako da uredi savršeno komemorativno vozilo bez probijanja budžeta. Također će naći rijedak stari Oldsmobile 442 čiji vlasnik ga želi prodati prije negoli se odseli iz grada. Danny će razmisliti i vratiti se odlučan da ga kupi.

Danny dobiva narudžbu restauracije kabrioleta Mustang iz '66. Nažalost, nakon što auto rastave, otkrivaju da od auta nije previše toga ostalo.

5. sezona, epizoda 24 - 25 - 20. prosinca

Danny ima izbor, tražiti još novca od klijenta ili uložiti vlastiti. Također, radionica dobiva novi izazov u obliku klasičnog Packarda koji treba obnoviti, a Rogati Mike i Ryan upoznat će unikatnog tipa s unikatnim autima.

Danny dobiva narudžbu za restauraciju motora Triumph iz 1941. u dane stare slave. Iako imaju budžet do
50 000 $, ovaj će se projekt pretvoriti u jedan od najvećih izazova u povijesti Count's Kustomsa.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju