Doma TV na male ekrane donosii četvrtu sezonu reality serije 'Ludi za autima' o ekipi iz Count's Kustoms koja pod vodstvom legende iz Las Vegasa Dannyja 'Grofa' Kokera vraća sjaj starim vozilima.

4. sezona, epizoda 28 - 29 - 25. studenog

Danny je pronašao zamjenu za svoj omiljeni dune buggy Sparkles koji je prodao u prvoj sezoni. U ovoj epizodi pretvara ga u ultimativnu fantaziju za plažu iz 70-ih. Ryan i Mike odlaze u probnu vožnju, ali u radionicu će ga vratiti gurajući. Danny posjećuje kolekciju s domoljubnim Corvetteom u koji će se zaljubiti.

Klijent želi urediti svoj Harley Davidson Road Glide iz 2004., ali Shannon i Ryan nisu sigurni da mogu učiniti sve što želi. Kolekcionar svrati pokazati rijedak Lincoln Mark III iz 1970. Dannyju koji jedva čeka da ga provoza. Rogati Mike želi Dannyju dokazati da može naći dobro vozilo za preprodaju, ali umjesto toga pozornost mu odvuče Ford rat rod iz 1930.

4. sezona, epizoda 30 - 31 - 26. studenog

Danny je želio kupiti Plymouth Roadrunner otkako ga je nekoliko entuzijasta zaustavilo na ulici u kupilo njegov Sebring. Napokon je našao jednoga i uredio ga točno kako želi. Rogati Mike radi na vlastitome projektu koji je u jednakoj mjeri strašan i smiješan.

Ryan treba oslikati motor Harley s tri kotača u duhu Van Goghove "Zvjezdane noći," a Kevin nalazi auto koji bi mogao biti jedan od najvrednijih koje je Danny ikada vidio - ako je original.

4. sezona, epizoda 32 - 33 - 27. studenog

Danny je našao i kupio zamjenu za svoj omiljeni Dune Buggy "Sparkles." Dok ga dečki pretvaraju u krajnju fantaziju za plažu iz 70-ih, Mike nagovori Ryana da se odu provozati za zabavu, što neće veselo završiti. Danny posjeti kolekciju s domoljubnim Corvetteom iz 1962. u koji će se zaljubiti.

Danny želi da Ryan bolje oslika njegov policijski motor koji već godinama stoji u radionici. Klijent želi da Shannon obnovi njegov Iron Head Sportster iz 1979. koji je više hrpa dijelova nego motor. Danny i Roli naiđu na Novu iz 1974. koja bi bila savršena za preprodaju, ali vlasnik je nije spreman prodati. Danny i Kevin idu pogledati Dodge rat rod iz 1940. koji je Rogati Mike našao da vide isplati li ga se kupiti.

4. sezona, epizoda 34 - 35 - 28. studenog

Pridružite se Dannyju i njegovoj ekipi u prisjećanju na neke od najbolje oslikanih vozila u povijesti serije: ustavni Corvette oslikan drugim amandmanom, Chevy Delivery iz 1960. koji je triput oslikan, vozilo hitne pomoći Ford iz '92. pretvoreno u vozilo lovca na duhove, domoljubni motor koji odaje počast USS Belknapu, a zatim će Ryanov impresivan rad na Chevy Panelu iz '59. Dannyja ostaviti bez riječi.

Prisjetimo se trenutka kada su dečki iz Count’s Kustomsa nailazili na najslavnije američke aute: rijetki Corvette iz 1963. s dvostrukim prozorom, povijesni Chevy Two-Ten iz 1956., klasični Mercury Eight iz 1951. i Chrysler Imperial iz 1963. koji "Stari" iz serije Zalagaonica želi učiniti bezvremenskim kao što je i on.

4. sezona, epizoda 36 - 37 - 29. studenog

U ovoj jednosatnoj epizodi, Danny nalazi Caddy iz '62. za koji se nada da će mu donijeti veliku zaradu. Ryan smišlja tajni plan za auto Dannyju iza leđa, ali kada Danny otkrije što se događa, mora naći objašnjenje. Poslije, Danny i Ryan posjete vrhunsku kolekciju dune buggyja, a zbog pogreške u radionici Caddy bi od izvora zarade mogao postati financijska rupa bez dna.

Danny pokuša vratiti projekt s Caddyjem iz '62. na pravi put, a Ryan se pokušava iskupiti tražeći aute za brzu preprodaju. Kada Danny napokon pokaže dovršeni Caddy, hoće li ga Ryanovo oslikavanje učiniti vrijednim truda ili će Caddy biti samo skupa katastrofa?

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u! Kako legenda Las Vegasa zarađuje na starim automobilima pročitajte OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju