'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

4. sezona, epizoda 38 - 39 - 2. prosinca 

Danny nalazi Mustang iz 1967. koji želi pretvoriti u još jedno remek-djelo Count's Kustomsa. Nadahnuće traži u lokalnoj kolekciji muscle auta, a poslije dovodi stručnjaka iz tvrtke Shelby kako bi dobio njegovo odobrenje. Ali hoće li Grofov Mustang biti na razini? Shannon i Roli upoznaju klasičan par s klasičnim Chevyima iz 50-ih.

Danny namjerava urediti klasični Harley Davidson u svome stilu i želi ga prodati uz veliki profit, ali kada motor dođe do Rogatog Mikea, čitav projekt doći će u opasnost. Danny također nalazi rijedak Mercury o kojem ništa ne zna, ali toliko mu se svidi da ga svejedno pokuša kupiti.

4. sezona, epizoda 40 - 41 - 3. prosinca

Danny nabavi Ford F100 iz ‘74. koji želi preprodati uz velik profit, ali nakon što se Grof zaljubi u kamionet i odluči ga zadržati, Kevin ga mora prodati prije negoli Danny shvati što se događa. Ryan i Mike upoznaju Spencea koji ima nekoliko kul Chevyja iz '56., a zatim dovode Dannyja da ga nagovori da mu proda jedan, ili oba.

Danny dečkima zadaje da smisle inovativne načine na koje radionica može zarađivati, a Shannon predlaže slaganje motora od dijelova kupljenih na mitingu. Mike podiže ulog uputivši Shannonu izazov da to učini u jednome danu. Dok su Shannon, Ryan i Mike na mitingu, Danny i Kevin idu na aukciju u Palm Springs vidjeti mogu li u pustinji pronaći blago.

4. sezona, epizoda 42 - 43 - 4. prosinca

Mike dečkima daruje tricikle za driftanje, pod jednim uvjetom - moraju ih urediti i zatim se utrkivati na lokalnoj stazi. Svi prihvaćaju izazov, odnosno svi osim Kevina, a Mike mora poduzimati ekstremne mjere da bi njegov tricikl bio gotov na vrijeme. Danny izlazi na ulicu i nailazi na posjed pun pogrebnih vozila.

Kada Danny poludi nakon što otkrije da je njegovo omiljeno vozilo za golf prekriveno blatom i čudnim stvarima Rogatog Mikea, Kevin smišlja plan kako da udobrovolji Dannyja i očita Mikeu lekciju. Poslije, Danny u dvorištu nalazi potencijalne dragulje, a Mike i Shannon nalaze Cadillac čiji je vlasnik jedan od tvoraca "Superfly" Caddyja.

5. sezona, epizoda 1 - 2 - 5. prosinca

Izađite na cestu s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se nekih od najboljih zaustavljanja u povijesti serije Ludi za autima: nabrijana Corvetta iz '59. dovest će do neočekivanog ponovnog susreta, stari vatrogasni kamion u kojem se Roli provozao kao nikada u životu, Harley Shovelhead iz '76. dobiva opaku restauraciju, od Cadillaca čiji je vlasnik bio Elvis Presley Dannyju će klecati koljena, a Ford kupe iz 1950. povest će ga u ludu potjeru.

Poludite s Dannyjem i ekipom Count's Kustomsa te se prisjetite nekih od najluđih auta viđenih u seriji Ludi za autima: vatreno crveni Chevy iz '55. zamalo da nije Dannyju promaknuo kroz prste, beživotni Pontiac GTO iz '65. koji je Danny vratio u život i Frankenstude, legendarni auto sastavljen od četiri modela Studebakera. A zatim, Danny će usta otvoriti do poda kada Rogati Mike otkrije svoj čudovišni Smart.

5. sezona, epizoda 3 - 4 - 6. prosinca

Danny dobiva narudžbu kakva dolazi jedanput u životu od lanca restorana s hamburgerima Carl's Jr. koji slavi 75. godišnjicu. S punom kreativnom kontrolom, velikim budžetom i autom po vlastitome izboru, Danny će urediti Corvettu iz svojih snova, ali hoće li se u igri s klijentovim poznatim logotipom previše zanijeti? Također, Ryan i Shannon pokušaju kupiti klasični Ford Fairlane, a Mike se oduševljava ludim vozilima u salonu lokalnog prodavača.

Vratite se u prošlost s Dannyjem i njegovom ekipom i prisjetite se nekih od klasika iz povijesti serije Ludi za autima: Model T iz 1914. koji je dovoljno dobar za muzej, Cadillac kupe iz 1960. s unikatnim grafikama, nabrijani Ford kamionet iz '35. i suptilni Henry J Corsair iz 1953. Također, Danny nalazi nadahnuće za Mustang prilikom posjeta Shelby Heritage Centeru gdje će sjesti u prvi primjerak Shelby Cobre.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju