'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

5. sezona, epizoda 7 - 16. ožujka

Razmišljajte kreativno s ekipom Count’s Kustomsa i prisjetite se nekih od najunikatnijih projekata u povijesti serije Ludi za autima: Chevy Blazer iz ’72. pretvoren u san navijača, motor prilagođen vozaču s amputiranim udom, oronuli Ford Ranchero pretvoren u prelijep biljarski stol, a davno izgubljeni Pontiac Firebird iz '69 . vraća se u život. Također, Rick Harrison izazvat će Dannyja da pretvori hrđavu kantu u repliku Mustanga iz filmskog klasika Stevea McQueena Bullitt.

5. sezona, epizoda 8 - 17. ožujka

Bivši gitarist Guns & Rosesa D. J. Ashba dolazi u Count’s Kustoms s Lamborghinijem Murcielago iz 2004. koji želi pretvoriti u auto za muškarčinu, ali Danny se mora pobrinuti da uključuje nešto posebno za D. J.-evu suprugu. Ryan i Paulie izlaze na ulice i pokušaju kupiti klasičnu Corvettu koja izvana izgleda odlično, ali iznutra je katastrofa.

5. sezona, epizoda 9 - 18. ožujka

Danny počinje raditi na projektu koji je dugo bio na čekanju, kamionetu Chevy C10 iz 1971. Planira ga prodati uz veliki profit, ali pogreška prilikom lakiranja mogla bi pretjerano povećati budžet. Također, član Dannyjeva benda Stoney doživi manji sudar, a Danny mu ide pomoći.

5. sezona, epizoda 10 - 19. ožujka

Danny nastavlja svoju aferu s El Caminima s ljepoticom iz 1975. Ali ako ga želi prodati s velikim profitom, ekipa Count’s Kustomsa morat će se složiti. Također, Danny nadahnuće traži od ikone Las Vegasa Waynea Newtona čija će kolekcija iznenaditi čak i Grofa.

5. sezona, epizoda 11 - 20. ožujka

Dee Snider iz Twisted Sistera dolazi u Count’s Kustoms kako bi Danny njegova novog Teslu pretvorio u auto pravog rokera. Ali kada se počnu događati čudne stvari, dečki ne znaju je li mu nešto pregorjelo ili je auto opsjednut. Također, Danny i Davey Deals naiđu na Monte Carlo iz 1970., a Danny pokuša nagovoriti vlasnika da mu dopusti da ga odveze kući.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju