Život je poput igre i svaka igra ima svoja vlastita pravila, ali igranje po pravilima ne znači i pobjedu, jer jedino što se zapravo računa u životu jest sreća.

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 2. prosinca 

Cala posjećuje stari prijatelj Terry Marsh. Cal očito nije siguran što misli o prijateljevu posjetu i brzo s njime izlazi iz ureda. Cal i Terry odu na piće i razgovaraju. Cal želi znati zašto se Terry pojavio nakon 22 godine. Terry priznaje da je u nevolji. Terry vodi Cala na privatnu zabavu gdje se igra partija pokera s visokim ulozima. Cal mu kaže da više ne karta. Terry mu pokazuje tetovažu “zatvorske ptičice” i kaže da je nije dobio bez razloga.

Nakon što vladin svjedok bude ubijen, FBI zapošljava Lightman Group da odredi tko je ubojicama dojavio gdje se svjedok nalazi i da zaštite agenta Reynoldsa (glavnog svjedoka u slučaju). Kada Reynolds odbije svjedočiti na suđenju, Cal i Gillian otkriju da skriva nešto iz svoje prošlosti.

2. sezona, epizoda 7 - 8 - 3. prosinca

Problematični tinejdžer misli da je bio otet kao beba i želi da mu Lightman Group pomogne otkriti tajne iz njegove prošlosti, a Eli istražuje uzrok smrtonosnog stampeda koji se dogodio u trgovini dan nakon Dana zahvalnosti.

Tijekom blagdana Cal odlazi u Afganistan pomoći u misiji spašavanja dvojice zarobljenih marinaca, a jedini izvor informacija mu je američki emigrant.

2. sezona, epizoda 9 - 10 - 4. prosinca

Cal, Gillian i Reynolds odlaze u Las Vegas pronaći nestalog finalista svjetskog prvenstva u pokeru. Cal koristi svoju vještinu čitanja lica drugih igrača da otkrije tko od njih zna nešto o nestanku, a Eli i Torres analiziraju svoj odnos.

Harold Clark, farmer kojemu je banka oduzela farmu, kampira u svome traktoru pred Bijelom kućom i zahtijeva razgovor s predsjednikom. Anonimna osoba dojavila je da ima dovoljno eksploziva da digne u zrak čitav grad. Cal i ostatak tima zatvoreni su u uredu zbog blizine zone udara pa Torres mora sama istraživati. Koristeći telefon i videoprijenos, Cal počinje pregovarati s Clarkom.

2. sezona, epizoda 11 - 12 - 5. prosinca

Cal igra opasnu igru mačke i miša s inteligentnim i šarmantnim studentom postdiplomskog studija psihologije kojeg smatra psihopatom. Nitko mu ne vjeruje pa Cal kreće dokazati da ima pravo i uloviti psihopata prije negoli ponovo ubije. Situaciju komplicira to što ga Calov bivši mentor, ugledni psiholog kojeg je karizmatičan mladić također zavarao, štiti iz privatnih i profesionalnih razloga. Istodobno, Loker i Torres putuju u mali grad istražiti viđenje NLO-a.

Kada se navodni terorist IRA-e vrati tražeći osvetu, Cal pokušava otkriti tko je odgovoran za smrt njegove žene i djeteta prije sedam godina.

2. sezona, epizoda 13 - 14 - 6. prosinca

Cal pristaje svjedočiti za optužbu, ali onda doznaje da njegova bivša supruga zastupa nevinu optuženicu, prelijepu mladu ženu optuženu za ubojstvo mnogo starijeg i vrlo bogatog muža.

Cal i njegov tim koriste naprednu znanost i tehnologiju virtualne stvarnosti da spase život ratnog veterana iz Iraka i njegove obitelji. Pritom se Cal suočava s uznemirujućim istinama iz vlastite prošlosti.

Ne propustite pogledati seriju "Laži mi" od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju