Seriju 'Kako se izvući s ubojstvom' koja se vrti oko ambicioznih studenata prava i njihove briljantne i tajanstvene profesorice i braniteljice.

1. sezona, epizoda 3 - 6. siječnja

Annalise pomaže Pauli Murphy (Ana Ortiz), bogatoj majci iz predgrađa, da izađe iz zatvora. Paulu su uhitili zbog prekršaja, ali baš kad se spremala izaći na slobodu, FBI ju je opet uhitio zbog upletenosti u ubojstvo. Annalise i njezini studenti trebaju dokazati njezinu nevinost, što ovisi o svjedočanstvu drugog sumnjivca u slučaju. Ravnatelj sveučilišta Middleton zamoli Annalise da predstavlja Griffina O'Reillyja, zvijezdu footballa koji je također povezan s Lilinim nestankom, ali ona ne može donijeti odluku dok se ne uvjeri da Sam (Tom Verica) nije upleten u slučaj.  

1. sezona, epizoda 4 - 7. siječnja

Annalise i njezini studenti otkrivaju šokantnu istinu u istraživanju slučaja Marren Trudeau (Elizabeth Perkins), osnivačice i direktorice velike brokerske tvrtke koja je uhićena zbog zloupotrebe informacija u trgovanju dionicama. Wes nađe mobitel koji je Rebecca skrila, a njegov sadržaj otkriva uznemirujući trag u slučaju ubojstva Lile Stangard.

1. sezona, epizoda 5 - 8. siječnja

Annalise preuzima težak slučaj obrane maloljetnika koji je ustrijelio svojeg oca policajca. Annalise i Sam nastavljaju svađu oko njegova odnosa s Lilom, a Wes i Rebecca počinju sumnjati u Annaliseine motive. U prizorima iz budućnosti saznajemo više o Laurelinu odnosu s Frankom i zašto ju je zvao na večer Samove smrti.

1. sezona, epizoda 6 - 9. siječnja

Slučaj postaje osoban za Annalise i ekipu kad preuzmu klijenta iz siromašne četvrti kojeg je Asherov otac prije nekoliko godina osudio na smrt. Wes se i dalje ljuti na Annalise jer je tajila informacije o Lilinu slučaju pa ga Annalise mora vratiti u red. U prizorima iz prošlosti saznajemo gdje je Asher bio na večer ubojstva.

1. sezona, epizoda 7 - 10. siječnja 

Annalise i ekipa usredotočuju se na Rebeccin slučaj, ali kad sudac naredi šutnju, Rebecca uzima stvari u svoje ruke. U međuvremenu će Michaelu iznenaditi predbračni ugovor, iskre će frcati između Laurel i Franka, a u prizorima iz prošlosti saznat ćemo više o Wesovu i Rebeccinu odnosu.

Uzbudljive i napete zaplete u kriminalističkoj drami 'Kako se izvući s ubojstvom' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju