Odnosi će biti nagrizeni, životi će gubiti kontrolu, a šokantni novi misteriji preokrenut će njihove živote.

Ubojstvo, prijevara, strah i krivnja spajaju profesoricu sa Sveučilišta Middleton Annalise Keating (Viola Davis) s njezinim dugogodišnjim suradnicima Frankom Delfinom, Bobbie Winterbottom i njezinim studentima. Ali kako ekipa pokušava nastaviti sa životom i usredotočiti se na klijente, njihove prošlosti i dalje ih proganjaju, dok Annalise i njezina klika nastoje svoje tajne zadržati skrivenima. Odnosi će biti nagrizeni, životi će gubiti kontrolu, a šokantni novi misteriji preokrenut će njihove živote.

Annalise Keating (dobitnica „Oscara“ Viola Davis) sve je što možete očekivati od profesorice kaznenog prava - briljantna je, strastvena, kreativna i karizmatična. Također je sve što ne očekujete - seksi, glamurozna, nepredvidljiva i opasna. Annalise je neustrašiva na sudu kao i u učionici, a kao braniteljica predstavlja prekaljene i nasilne zločince, ljude koji su počinili sve, od pronevjere do paleža i ubojstva, i učinit će gotovo sve da ih oslobodi. Na površini se čini da Annalise ima sve, uspješnu karijeru i vjernog muža Sama (Tom Verica), ali njezin odnos s filadelfijskim detektivom Nateom (Billy Brown) prisilit će je da se suoči s neočekivanim tajnama o svom životu.

Svake godine Annalise odabere grupu najpametnijih i najdarovitijih studenta da rade u njezinu odvjetničkom uredu. Studenti koji se natječu za taj poželjni položaj su Wes Gibbins (Alfred Enoch), naivan i drag dečko iz susjedstva koji je nedavno prihvaćen s liste čekanja, Michaela Pratt (Aja Naomi King), samouvjerena i ambiciozna radoholičarka koja ne zna odustati, Connor Walsh (Jack Falahee), lukavi i sofisticirani srcolomac koji je naviknut dobiti sve što poželi, Laurel Castillo (Karla Souza), tiha i osjećajna idealistica koju je lako podcijeniti i Asher Millstone (Matt McGorry), razmaženi sveznalica koji se rodio u svijetu vrhunskog obrazovanja i članstva u klubovima. Studenti odgovaraju dvama Annaliseinim vjernim suradnicima, Franku Delfinu (Charlie Webber), lokalnom dečku koji je preokrenuo svoj život i Bonnie Winterbottom (Liza Weil), dragoj i pronicljivoj timskoj igračici sa skrivenom oštrinom.

U prvoj sezoni Wes se petlja sa svojom tajanstvenom susjedom Rebeccom (Katie Findlay) nakon što ona postane glavna osumnjičena za ubojstvo lijepe studentice. Annalisein rad na Rebeccinu slučaju dovest će u pitanje vrijednosti, mišljenja i snove njezinih studenta dok im bude otkrivala mračne tajne zakona i američkog pravnog sustava. Ali isplatit će se. Posao kod Annalise prilika je života koja može zauvijek promijeniti živote njezinih studenata, a upravo će se to dogoditi kad upletu u zavjeru o ubojstvu koje će potresti cijelo sveučilište.

Napete epizode serije 'Kako se izvući s ubojstvom' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju