Doma TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, ‘Legende sutrašnjice’ u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj.

Gospodar vremena Rip Hunter kreće iz 2166. godine s namjerom osvećivanja ubijene žene i djeteta te spašavanja svijeta od ruke okrutnog Vandala Savagea. Vraća se u prošlost, oko sebe okuplja najbolju ekipu junaka, pa čak i zločinaca te ih vodi u najveću pustolovinu života!



U prošlosti će pokušati izmijeniti vremenski tijek kako budućnost ne bi bila kakvu ju on pamti. Na njegovom putu ispriječit će se raznovrsni neprijatelji, od plaćenih ubojica, drugih gospodara vremena, pa i samog vremena koje se ne želi mjenjati.

Misleći kako su odabrani jer su prave legende, junaci ove serije s vremenom otkrivaju kako su odabrani samo zbog toga što su nepoznati te njihovom smrću vremenski kontinuum ima minimalne gubitke.



Činjenica je to koja u nekima izaziva depresiju, dok je drugima poticaj kako bi postali što bolji da svemir obrati pozornost na njih te budućnost bude sjajnija upravo radi njihovog djelovanja.

Seriju 'Legende sutrašnjice' pratite od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Doma TV-u. 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju