Druga sezona hit serije 'Legende sutrašnjice' od 27. veljače na Doma TV-u!

Doma TV donosi drugu sezonu akcijske serije 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj. Super-junačka ekipa vraća se na male ekrane u novoj misiji štićenja vremenskog kontinuiteta od odstupanja – neobičnih promjena u povijesti koje bi mogle imati katastrofalne posljedice za čovječanstvo.

Nakon pobjede nad besmrtnim zlikovcem Vandalom Savageom i korumpiranim Gospodarima vremena koji su surađivali s njim, pojavljuje se nova prijetnja. Dr. Nate Heywood (novi stalni član postave Nick Zano), neobičan i šarmantan povjesničar uključuje se u akciju nakon što dođe do šokantnog otkrića – Legende sutrašnjice razasute su kroz povijest. Nate mora spasiti Waveriderovu posadu junaka i odmetnika u kojoj su izumitelj iz Star Citya Ray Palmer (Routh) koji je stvorio egzo-odijelo koje ga smanjuje i minijaturnog junaka Atoma; Sara Lance (Lotz), asasin po imenu Bijeli Kanarinac; prof. Martin Stein (Garber) i Jefferson „Jax“ Jackson (Drameh) koji zajedno postaju metačovjek Firestorm; i okorjeli kriminalac Mick Rory (Purcell), zvan Heat Wave.

Kada Legende 1940-ih upoznaju Društvo pravde Amerike (preteče D. C.-jeve Lige pravde), Amaya Jiwe (nova stalna članica postave Maisie Richardson-Sellers), zvana Vixen, pridružit će se timu. Nakon što se tim okupi, pred njima je novi misterij - sudbina njihova bivšeg kapetana Ripa Huntera (Darvill). Legende će nastaviti novu misiju štićenja vremenskog kontinuiteta od odstupanja – neobičnih promjena u povijesti koje bi mogle imati katastrofalne posljedice. Kada Heywood, unuk člana DPA zapovjednika Steela neočekivano stekne moći, mora prevladati svoje strahove i pronaći junaka u sebi, a Legende će se sukobljavati s protivnicima iz prošlosti i sadašnjosti da spase svijet od zagonetne nove prijetnje.

Uzbudljivu seriju 'Legende sutrašnjice' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju