Legende sutrašnjice, 1. sezona

Legende sutrašnjice - 6
,
hr_HR

PON - SRI 03.05

(Legends of Tomorrow), SAD, 2016., akcijska serija
Izvršni producenti: Dermott Downs, David Geddes, Gregory Smith, Ralph Hemecker, Mairzee Almas

Uloge:
Arthur Darvill ... Rip Hunter
Wentworth Miller ... Leonard Snart
Dominic Purcell ... Mick Rory
Brandon Routh .... Ray Palmer
Caity Lotz .... Sara Lance
Amy Louise Pemberton ... Gideon


Doma TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj. Ova super-junačka ekipa nešto je novo , što nikada nije do sada bilo viđeno na televiziji. Kombinirajući likove iz obiju serija, ova epska priča zalazi u međusobno povezani svemir i donosi iskustvo putovanja kroz vrijeme kao i sjajnih vizualnih efekata.

O seriji:

Gospodar vremena Rip Hunter kreće iz 2166. godine s namjerom osvećivanja ubijene žene i djeteta te spašavanja svijeta od ruke okrutnog Vandala Savagea. Vraća se u prošlost, oko sebe okuplja najbolju ekipu junaka, pa čak i zločinaca te ih vodi u najveću pustolovinu života! U prošlosti će pokušati izmijeniti vremenski tijek kako budućnost ne bi bila kakvu ju on pamti. Na njegovom putu ispriječit će se raznovrsni neprijatelji, od plaćenih ubojica, drugih gospodara vremena, pa i samog vremena koje se ne želi mjenjati. Misleći kako su odabrani jer su prave legende, junaci ove serije s vremenom otkrivaju kako su odabrani samo zbog toga što su nepoznati te njihovom smrću vremenski kontinuum ima minimalne gubitke. Činjenica je to koja u nekima izaziva depresiju, dok je drugima poticaj kako bi postali što bolji da svemir obrati pozornost na njih te budućnost bude sjajnija upravo radi njihovog djelovanja.

 
O glumcima:

Arthur Darvill (Rip Hunter)
Engleski glumac i glazbenik najpoznatiji je po ulozi Roryja Williamsa iz serije „Doctor Who“. Prvu ulogu ostvario je 2008. godine u kriminalističkoj drami „On je ubio Copperse“. U slobodno vrijeme svira gitaru i klavijature te je stvorio indie bend „Edmund“. Uživa u kuhanju, odlascima u kazalište i na koncerte. 

Wentworth Miller (Leonard Snart)
Svoju karijeru ovaj glumac započeo je s druge strane kamere, kao producent u maloj produkcijskoj kompaniji specijaliziranoj za televizijske filmove. No, ubrzo je dobio gostujuće uloge u serijama poput „Buffy, ubojica vampira“, „Hitna služba“ te „Cure u trendu“. Kasnije se priključio seriji „Zakon braće“ radi koje je bio nominiran za Zlatni globus u kategoriji „Najbolji glumac u TV seriji“.

Dominic Purcell (Mick Rory)
Australijski glumac rođen u Velikoj Britaniji najpoznatiji je po ulozi Lincolna Burrowsa u seriji „Zakon braće“ te ulozi Drakule u filmu „Blade: Trojstvo“. Njegovo pravo zanimanje je vrtlar, no gledajući mnoge filmove, odlučio je postati glumac.

Ne propustite pratiti novu akcijsku seriju „Legende sutrašnjice“ na Doma TV-u! Više o prvoj sezoni pročitajte ovdje.Tagovi