Uzbudljiva serija o specijalnim agentima posvećenim rješavanju zločina povezanih s vojnim osobljem

'Navy CIS New Orleans' uzbudljiva je kriminalistička serija koja prati područni ured Navy CIS-a posvećen  istraživanju slučajeva vezanih uz vojno osoblje u New Orleansu. New Orleans ili „The Big Easy“ grad je poznat po svojoj glazbi, raskalašenosti i specifičnoj atmosferi koja vlada gradskim ulicama.

Tim predvodi specijalni agent Dwayne zvan King, koji je rodom iz New Orleansa i kojemu je pravednost glavni pokretač u poslu i osobnom životu. S Prideom radi specijalni agent LaSalle, glavni zabavljač, ali ujedno i marljiv radnik  te specijalna agentica Meredith Brody zvana 'Merri', karizmatična i odlična ispitivačica. Agentica Brody zatražila je premještaj iz Velikih jezera u potrazi za novim početkom. S njima radi i mrtvozornica dr. Loretta Wade, vrlo ekscentrična i pametna žena.

Ovaj šaroliki grad s mračnom stranom pravi je magnet za vojnike na dopustu, a kad nakon previše opuštanja uslijede nevolje, Prideov tim baca se na posao.

U prvoj sezoni serije gledatelji imaju priliku upoznati se s likovima kroz zanimljive i često intrigantne slučajeve popraćene povećom količinom humora.

Pride će na samom početku sezone prepoznati žrtvu ubojstva kao svog bivšeg štićenika, a specijalni agent Tony DiNozzo, koji je gledateljima poznat iz serije 'Navy CIS', doputovat će u New Orleans kako bi pomogao Prideu i njegovu timu riješiti slučaj.

Tijekom sezone, Prideov tim dobit će i pomoć Leroyja Jethra Gibbsa. Rješavat će se i zastrašujući slučaj ubijenog mornaričkog odvjetnika koji je na Noć vještica pronađen na groblju, s vampirskim ugrizima na vratu, kao i slučaj ubojstva koje se dogodilo tijekom Mardi Grasa, proslave koja je postala jednim od zaštitnih znakova grada New Orleansa.

Serija je zaradila nominacije u kategoriji omiljene nove serije na dodjelama nagrada 'People's Choice Awards' i 'TV Guide Awards', a jedan od njezinih izvršnih producenata je Mark Harmon, koji tumači Leroyja Jethra Gibbsa u seriji 'Navy CIS'.

 

Seriju 'Navy CIS New Orleans' pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju