Navy CIS New Orleans, 1. sezona

Navy CIS New Orleans - 5
,
hr_HR

SUB - NED 23.40

(NCIS: New Orleans), 2014., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Gary Glasberg
Izvršni producenti: Gary Glasberg, Mark Harmon, Jeffrey Lieber, James Hayman

Doma TV donosi uzbudljivu seriju iz popularne i nagrađivane franšize 'Navy CIS', o specijalnim agentima posvećenim rješavanju zločina povezanim s vojnim osobljem. Ovoga puta, radnja je smještena u New Orleansu, čije specifično okruženje i atmosfera koja vlada ulicama doprinose radnji i tonu serije.

 

O glumcima:

SCOTT BAKULA (specijalni agent Dwayne Pride)

Scott Bakula je rođen u St. Louisu, a preselio se u New York 1976. godine, gdje je započeo svoju kazališnu karijeru, pa je tako glumio u brojnim predstavama kao što su 'Marilyn: An American Fable' i 'Romance/Romance', za što je nominiran za nagradu Tony..
Najpoznatiji je po ulozi u hvaljenoj drami 'Quantum Leap', za koju je četiri puta nominiran za nagradu Emmy i nagrađen Zlatnim globusom za najboljega glumca u dramskoj seriji. Poslije je nominiran za Emmy za ulogu u filmu 'Moj život s Liberaceom'. Također je glumio u serijama 'Men of a Certain Age' i 'Zvjezdane staze: Enterprise'. Usto, Bakula je imao gostujuće uloge u 'Zakonu i redu', 'Kućanicama' i 'Chucku'.
Na velikome platnu, Bakula je glumio i u 'Basmati Bluesu', filmu 'Me Him Her', a imao je uloge i u filmovima 'Doušnik!', 'Kuća na stijeni', 'Vrtlog života', 'Major League: Back to the Minors', 'Gospodar iluzija', 'Bratsko suparništvo' te animiranom filmu 'Mačke ne plešu'.

 

LUCAS BLACK (specijalni agent Christopher LaSalle)

Lucas Black započeo je karijeru s 11 godina ulogom u filmu 'The War', nakon čega su uslijedile glavne uloge u seriji 'American Gothic' i kultnom filmu 'Oštrica zločina'. Black je glumio i u filmovima kao što su '42', 'Brzi i žestoki: Tokio drift', 'Obećana zemlja', 'Najbolji tim', 'Na kraju puta', 'Studengora' i 'Brzi i žestoki 7'.

ZOE McLELLAN (specijalna agentica Meredith Brody)

Zoe McLellan je rođena u La Jolli u Kaliforniji i odrasla u državi Washington, a glumačku karijeru započela je sredinom devedesetih. Televizijske uloge ostvarila je u serijama 'JAG' i 'Prljavi seksi novac', a imala je gostujuće uloge u 'Mentalistu' i 'NCIS-u', 'Dr. Houseu', 'Slidersima' i 'Zvjezdanim stazama: Voyager'.
Njezine filmske uloge uključuju 'Tamnice i zmajevi', 'Stranger in my House', 'Reunion', 'Kako smo izmislili Abbottove', 'Opus g. Hollanda', 'Razgovori s Bogom' te ulogu u kratkom filmu 'Person, Place, or Thing'. Bavi se i kazališnom glumom.

CCH POUNDER (dr. Loretta Wade)

CCH Pounder rođena je u Georgetownu u Gvajani, a odrasla je u Engleskoj. Preselila se u SAD kako bi pohađala Ithaca College, od kojeg je primila počasni doktorat 2010. godine.
Pounder je četiri puta nominirana za nagradu Emmy, za uloge u televizijskim serijama 'Prva damska detektivska agencija', 'Hitna služba', 'Dosjei X' i 'Na rubu zakona'. Njezine ostale televizijske uloge uključuju one u serijama 'Skladište 13', 'Sinovi anarhije', 'Osveta' i 'Zakon i red: Odjel za žrtve'.
Glumila je i u filmovima 'Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju', 'Povratak kući', 'Avatar', 'Čast Prizzijevih', 'Razglednice iz pakla', 'RoboCop 3', 'Priče iz kripte: Demonski vitez' i 'Čovjek bez lica'.
Pounder je osvojila i nagradu Grammy za najbolji glasovni album, a u Senegalu je sa suprugom osnovala neprofitnu organizaciju Artists for a New South Africa.

 

ROB KERKOVICH  (Sebastian Lund)

Rob Kerkovich rođen je u Massachusettsu, a završio je fakultet u Los Angelesu, gdje je i započeo glumačku karijeru. Ostvario je zapažene uloge u popularnim serijama kao što su 'CSI: Miami', 'Moderna obitelj', 'Cure bez love', 'Brooklyn Nine-Nine', 'Nova cura', 'Parks & Recreation', 'Chasing life' i 'Happy Endings', za čiju je jednu epizodu napisao scenarij.
Glumio je u filmovima među kojima su 'Cloverfield', 'Ljubavni jackpot' i 'The Atticus Institute'. Režirao je i napisao scenarij za kratki film 'Bluegrass'.

Epizode serije 'Navy CIS New Orleans' ne propustite pratiti nedjeljom u večernjem terminu na Domi TV! Više o seriji saznajte na 'Navy CIS New Orleans 1'.

 Tagovi