Kao i u proteklim epizodama, adrenalina u žilama ovih agenata neće nedostajati.

U prvoj epizodi treće sezone serije, već uigrana ekipa Navy CIS LA-a, odlazi u Rumunjsku u potragu za Hetty, a Callen otkriva nove podatke o svojoj prošlosti. Ove sezone, naša omiljena ekipa će u par navrata udružiti snage s drugim specijalnim jedinicama, pa će tako zajedno s NSA-em pokušati pronaći osobu koja upravlja softverskim programom povezanim s hakerskim napadom na Ministarstvo obrane.



Uzbuđenja neće nedostajati ni u novim epizodama: u suradnji s Hawaii Five-0- agenti Navy CIS LA-a jurit će glavnog osumnjičenog za smrtonosni virus. Ekipa Navy CIS-a zaranja u podzemni svijet libijskog pokreta otpora, pokreću istragu u Meksiku, razotkrivaju meksički narkokartel s traženim teroristom.



Ova sezona donosi nam i simpatičan obrat, Hunter mijenja dinamiku grupe, pa tako Callen postaje partner Kensi, a Sam radi s Deeksom. Kod Kensi se javljaju neočekivani osjećaji prema Deeksu, a Hetty otkriva detalje o Callenovoj prošlosti. U dvodijelnoj epizodi, ekipa traži dokaze koji bi oslobodili Kensi optužbi za ubojstvo. Callen i ekipa Navy CIS-a suočavaju se s osvetoljubivim neprijateljem, Kameleonom. Tajni se zadatak tako pretvara u ubojitu mentalnu igru u režiji tog genijalnog zločinačkog uma.

Ne propustite uzbudljive avanture naših agenata ´Navy CIS LA´ i u trećoj sezoni na Doma TV-u! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju