Vječni suparnici Tom i Jerry vraćaju se osnovama i natjeravaju se kao u dobra stara vremena.

1. sezona, epizoda 9 - 16. prosinca 

Tom se opušta na godišnjem odmoru u kaubojskom kampu, no onda otkrije da se i Jerry pridružio obiteljskom izletu. Zapad nikad nije bio više divlji – Tom i Jerry zapliću se u grmove i upliću se u rodeo. Rođendan buldoga Spikea predstavlja problem Tomu kojem je naređeno da čuva njegovu tortu i svojim životom ako je potrebno. Tom je zaprepašten kad otkrije da su Jerry i Tuffy pojeli tortu i ostavili samo mrvice pa očajnički pokuša ispeći novu tortu.

1. sezona, epizoda 10 - 17. prosinca

Tom se nađe s druge strane ograde kad Jerry, kao muzejski miš, pokušava spriječiti lukavog mačka da se ušulja u postavu prapovijesnih riba. Zabava na plaži uruši se poput kule od pijeska kad Jerry slijedi mačka i njegove vlasnike u Miami Beach gdje im počne smetati kradući hranu za piknik. Droopy i Spike postanu suparnički slastičari kada holivudski studio naruči raskošnu rođendansku tortu za filmsku zvijezdu Farrah Faucet Wolfhound. Tko ispeče najljepšu tortu, moći će je osobno isporučiti krasnoj gospođici Wolfhound.

1. sezona, epizoda 11 - 18. prosinca

Čelična konstrukcija visokoga nebodera u gradnji postane poprište vrtoglave pustolovine Toma i Jerryja dok se natječu za radnikovu kutiju s hranom koja je puna ukusnih poslastica. Izum robotskog psa donosi drastične promjene u život Toma i Jerryja kada lukavi miš nauči upravljati mehaničkim psom i zarekne se da će se osvetiti Tomu. Droopy otkrije da život u Legiji stranaca može biti problematičan kada dobije zaduženje da čuva osamljenu pustinjsku utvrdu od zloglasnog razbojnika, vuka po imenu Abu Ben Doo Boo. Droopyjev zadatak posebno je težak jer je on jedini vojnik u cijeloj utvrdi.

1. sezona, epizoda 12 - 19. prosinca

Bertram, pričljiva papiga tete Henriette, zajedno s Jerryjem muči njihova mačjeg prijatelja Toma – čini se da mačak privlači pozornost na svoje smicalice vlastitim glasom. Tom ima problem kad se njegov vlasnik smiluje Jerryju i zapovjedi mačku da čuva mišića ili snosi ozbiljne posljedice. Jerry iskorištava situaciju – postane nerazborito neustrašiv i izluđuje Toma koji ga pokušava spasiti. Droopy, odani kućni ljubimac mame Hubbard, otkrije da Slick Woolf nije samo opljačkao njezinu ostavu nego i uznemirio sve likove u zemlji bajki.

1. sezona, epizoda 13 - 20. prosinca

Jerry preko noći postane zvijezda svijeta zabave kao najveći umjetnik bijega svih vremena. Međutim, slava Velikog Mousinija uništava Tomovu karijeru sve dok Jerry ne donese važnu odluku. Tomov posao u trgovini naiđe na teškoće kad Jerry ne postane samo grozna napast u odjelu sa sirom nego unese kaos i u cijelu trgovinu trudeći se da Tom ostane bez posla. Slick Wolf prevari samoga sebe kada slučajno proda Droopyju neobičan privjesak za koji se ispostavi da donosi sreću. Wolf pokušava doći do sretnog privjeska svim spletkama koje može smisliti, no njegove neobične moći čuvaju Droopyja od svih trikova.

Ne propustite pogledati "Avanture Toma i Jerryja", od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju