Avanture Toma i Jerryja, 1. sezona

Avanture Toma i Jerryja
,
Avanture Toma i Jerryja
hr_HR

PON - PET 09.05

Vječni suparnici Tom i Jerry vraćaju se osnovama i natjeravaju se kao u dobra stara vremena. Uz klasične duhovite poteze koje izvode, a kojima već desetljećima ne prestaju nasmijavati gledatelje svih uzrasta, Tom i Jerry zasigurno će uveseliti svačiji početak dana.

U epizodama ove animirane serije vidjet ćemo što će se dogoditi kada kad robotski miš podivlja i počne uništavati kuću i tako dovede Toma u nevolje te kako će Jerry to iskoristiti. Jerry napokon dovede Toma u situaciju zbog koje ga njegov vlasnik izbaci iz kuće. Iako je isprva sretan, Jerryju ubrzo počne nedostajati Tom i kreće u potragu za mačkom, pri čemu ga mora spasiti od zlih suputnika.

Jerryjevi pokušaji bijega od Toma dosegnu novi vrhunac kad pobjegne u maketi zrakoplova na daljinsko upravljanje, a Tom posudi drugu letjelicu kako bi ga slijedio. Obojica ubrzo otkriju da je letenje namijenjeno isključivo pticama. Ovo su samo neke od brojnih duhovitih avantura u kojima će se naći Tom i Jerry, a što su još doživjeli najpoznatiji mačak i miš s malih ekrana, pogledajte u animiranoj seriji 'Avanture Toma i Jerryja'.

Ne propustite pogledati Avanture Toma i Jerryja, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi