U kakve će se nove nevolje uvaliti simpatični Tom i kakve trikove će snalažljivi Jerry iskoristiti da ponovno nadmudri ovog vječno gladnog mačka.

1. sezona, epizoda 11 - 19. kolovoza

Čelična konstrukcija visokoga nebodera u gradnji postane poprište vrtoglave pustolovine Toma i Jerryja dok se natječu za radnikovu kutiju s hranom koja je puna ukusnih poslastica. Izum robotskog psa donosi drastične promjene u život Toma i Jerryja kada lukavi miš nauči upravljati mehaničkim psom i zarekne se da će se osvetiti Tomu. Droopy otkrije da život u Legiji stranaca može biti problematičan kada dobije zaduženje da čuva osamljenu pustinjsku utvrdu od zloglasnog razbojnika, vuka po imenu Abu Ben Doo Boo. Droopyjev zadatak posebno je težak jer je on jedini vojnik u cijeloj utvrdi.

1. sezona, epizoda 12 - 20. kolovoza

Bertram, pričljiva papiga tete Henriette, zajedno s Jerryjem muči njihova mačjeg prijatelja Toma – čini se da mačak privlači pozornost na svoje smicalice vlastitim glasom. Tom ima problem kad se njegov vlasnik smiluje Jerryju i zapovjedi mačku da čuva mišića ili snosi ozbiljne posljedice. Jerry iskorištava situaciju – postane nerazborito neustrašiv i izluđuje Toma koji ga pokušava spasiti. Droopy, odani kućni ljubimac mame Hubbard, otkrije da Slick Woolf nije samo opljačkao njezinu ostavu nego i uznemirio sve likove u zemlji bajki.

1. sezona, epizoda 13 - 21. kolovoza

Jerry preko noći postane zvijezda svijeta zabave kao najveći umjetnik bijega svih vremena. Međutim, slava Velikog Mousinija uništava Tomovu karijeru sve dok Jerry ne donese važnu odluku. Tomov posao u trgovini naiđe na teškoće kad Jerry ne postane samo grozna napast u odjelu sa sirom nego unese kaos i u cijelu trgovinu trudeći se da Tom ostane bez posla. Slick Wolf prevari samoga sebe kada slučajno proda Droopyju neobičan privjesak za koji se ispostavi da donosi sreću. Wolf pokušava doći do sretnog privjeska svim spletkama koje može smisliti, no njegove neobične moći čuvaju Droopyja od svih trikova.

1. sezona, epizoda 14 - 22. kolovoza

Tomovi problemi udvostruče se kada Mortimer, rođak sa sela koji sliči Jerryju, dođe u posjet u veliki grad. Jerryjev rođak jako voli hranu i ima priprost pristup mačkama, što ga stalno dovodi u opasnost. Jerry ima pune ruke posla pazeći da se Tom ne dokopa Mortimera. Tom i Jerry oduševljeni su kad čuju da je u njihov dom stigao robot za obavljanje kućanskih poslova, no uskoro otkriju da mehaničku sluškinju mačka ili miš mogu programirati da obavlja njihove uobičajene poslove lova i bijega. Droopy postane detektiv kako bi spriječio da Slick Woolf pobjegne s najvećim dijamantom na svijetu. Iako Slick Woolf uspije ukrasti vrijedni kamen iz dobro čuvanog muzeja, ne može pobjeći Droopyju.

1. sezona, epizoda 15 - 23. kolovoza

Zbog udarca u glavu Jerry vjeruje da je miš na dvoru kralja Arthura gdje mora izazvati na dvoboj slavnog viteza, Sir Toma od Alleycata. Nakon dvoboja Toma liše naslova i on postane dvorska luda, zbog čega se želi osvetiti. Tom i Jerry postanu najveći suparnici svijeta zabave. Pjevač i plesač Jerry stalno se natječe s mađioničarom Tomom sve dok se mačku trikovi ne obiju o glavu. Droopyjev posao čuvara pošte ugrožen je kad Slick Wolf pokuša opljačkati vlak na kojem se vozi i ukrasti vrijednu pošiljku zlata. Međutim, maleni pas ima plan kako će mu uzvratiti istom mjerom.

Ne propustite pogledati nove avanture legendarnih Toma i Jerryja, u animiranoj seriji 'Avanture Toma i Jerryja' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju