I u ovoj sezoni pametna i predana detektivka Lilly Rush s ekipom Odjela za ubojstva filadelfijske policije i dalje radi na neriješenim zločinima.

Detektivka Lilly Rush zajedno sa svojim timom otvara stare slučajeve, ubojstva koja su se dogodila prije mnogo godina, čak i desetljeća. Dok je rješavala tekuće slučajeve, Rush se koristila instinktivnim razumijevanjem zločinačkog uma. Ova je iskusna detektivka potaknuta novim izazovima poput ispitivanja svjedoka starih zločina čiji su se životi i okolnosti otada promijenili te uz pomoć suvremene znanosti pronalazi nove dokaze za nekada nerješive slučajeve. Istodobno, spremna je i na posljedice jer njezino djelovanje otvara stare rane i vodi novim zločinima.

Ipak, Rush želi pokazati da nijedna žrtva neće nikada biti zaboravljena. Kad Rush udara u zid, traži savjet svog uglednog mentora, poručnika Johna Stillmana i detektiva Willa Jeffriesa koji je ovdje dovoljno dugo da joj bude veza s prošlošću. U timu je još detektiv Nick Vera, iskusni murjak kojemu idu svi kad trebaju savjet ili kada treba olakšati dušu. Detektiv Scotty Valens Lillyna je uzdanica i svojeglavi partner.

Kad 17-godišnja Claire povjeri Lilly da joj se javio čovjek koji tvrdi da je njezin otac, tim otvara stari slučaj ubojstva Jimmyja Tatea, tinejdžera kojega je auto pregazio one noći kad se rodila Claire. Rush i Valens ispituju Claireinu majku Quinn Ellis, Jimmyjevu djevojku koja je rodila onog dana kad su ona i Jimmy maturirali. Quinn je voljela Jimmyja za kojega tvrdi da je Clairein otac, ali on je okončao njihovu vezu prije Claireina rođenja.

Istražitelji brzo otkrivaju da Quinn i nije baš govorila istinu. Kad je Jimmy rekao treneru Johnsonu da će on i Quinn zadržati dijete, trener ga je pitao je li siguran da je on otac. Detektivi provjeravaju i kolegicu iz razreda koja je bila opsjednuta Jimmyjem, školsku bolničarku koja ima neke svoje ciljeve i nastavnika matematike koji čuva svoje tajne. Tijekom istrage Claire nestaje s tajanstvenim muškarcem, navodno svojim ocem, i detektivi je bjesomučno traže. U međuvremenu stiže nova detektivka Josie Sutton i izaziva zabunu među kolegama zbog reputacije koja je prati – seks-skandala s bivšim narednikom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju