U seriji 'Glades' gledatelji Doma TV-a mogu pratiti avanture detektiva kojeg utjelovljuje šarmantni glumac Matt Passmore.

U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.  Za ulogu u seriji 'Glades' izabran je nakon što su ga producenti vidjeli u seriji 'Masterwork'. Uloga u seriji 'Glades' pretvorila ga je u američku zvijezdu.U drugoj sezoni serije 'Glades', gledatelji Doma TV-a nastavljaju pratiti avanture detektiva kojeg utjelovljuje šarmantni glumac Matt Passmore. U prvoj sezoni upoznali smo Jima Longwortha, privlačnog i genijalnog detektiva u odjelu za ubojstva u policiji grada Chicaga koji je na glasu po teškoj naravi. Kad ga kapetan nepravedno optuži da je spavao s njegovom ženom i ustrijeli ga, odjednom se nađe u izgnanstvu i prisiljen je preseliti se. Dolazi u uspavani gradić Palm Glades, bogu iza leđa, u blizini floridskih močvara Everglades, gdje je sunca i golfa napretek, a zločina gotovo da i nema.Osim što je briljantan detektiv, Jim Longworth kao glavni akter serije u svakoj epizodi iznova oduševljava gledatelje svojim humorom. Donosimo neke od najduhovitijih izjava:

1. "Znaš što je zaista tradicionalno? Upucati lika koji ti spava sa ženom!"

2. Na postavljeno pitanje: "Je li to tvoj pištolj?", Jim je odgovorio: "Ne. Samo mi je drago što te vidim."

3. Osumnjičeni u ubojstvu djevojke pronađene na plaži Jima je upitao: "Zašto bih ti išta priznao?", na što je dobio odgovor: "Ne znam, možda zato jer si moron!"

4. "Krvare li svi zločinci ovako jako?"

5. "Samo me osumnjičeni i ubojice zovu Mr. Longworth. Molim te, zovi me Jim!"

Seriju "Glades" i zagonetne zločine s kojima se suočava briljantni detektiv Jim Longworth gledajte od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!