Serija 'Zločinci u odijelima' donosi neočekivano partnerstvo prevaranta i agenta FBI-a koji su se godinama nadmudrivali.

1. sezona, epizoda 3 - 6. siječnja 

Njujorški mafijaški glavešina zatraži pomoć Petera i FBI-a kad mu nestane iznimno vrijedna Biblija. Neal se počne nadmudrivati s privlačnom kriminalkom te mora odlučiti komu je odan.

1. sezona, epizoda 4 - 7. siječnja

Neal i Peter traže prokrijumčarene iračke artefakte, a tragovi ukazuju na producenta vijesti ili američkog marinca.

1. sezona, epizoda 5 - 8. siječnja

Peter i Neal imaju zadatak pronaći ukradenu sliku. Nakon što dobiju neke informacije o lopovu, ugovore s njim sastanak, ali nešto krene po zlu te počinitelj nestane. Pokušavaju ga pronaći s pomoću informacije koju je izustio na sastanku. Poslije kustos jednog muzeja u Europi tvrdi da je spomenuta slika davnih dana ukradena iz muzeja te očekuje da mu je vrate kad je pronađu.

1. sezona, epizoda 6 - 9. siječnja

Peter traži agenta FBI-a na tajnom zadatku koji pokušava prikupiti informacije o azijskom kriminalcu za kojeg se čini da je nestao. Šalje Neala na tajni zadatak kao rastrošnog igrača Pai Gowa. No usred operacije dolazi do racije te Nealu pomaže jedna hostesa. Kad se nađu nasamo, ona onesposobi Nealovu žicu te otkrije da je zapravo agentica Interpola.

1. sezona, epizoda 7 - 10. siječnja

Neal Caffrey nema alibi za krađu najvećeg ružičastog dijamanta na svijetu iz sefa jedne modne kuće na Manhattanu. Maskirani čovjek koji mu sliči zamijenio je pravi dijamant sintetičkim s njegovim inicijalima. Peter Burke ne može spriječiti agenta Ureda za profesionalnu odgovornost da strpa Neala u zatvor.

Seriju 'Zločinci u odijelima' premijerno pratite od 2. siječnja na Doma TV-u

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju