Serija 'Zločinci u odijelima' donosi neočekivano partnerstvo prevaranta i agenta FBI-a koji su se godinama nadmudrivali.

2. sezona, epizoda 3 - 27. siječnja

Kada krađa slavne slike dospije u novine, Neal i Peter pomisle da su naišli na imitatora koji crpi nadahnuće iz Nealovih prošlih podviga. U međuvremenu se pojavljuje Alex koja treba pomoć - zbog glazbene kutije ucijenjena joj je glava.

2. sezona, epizoda 4 - 28. siječnja

Mozzie se boji da je žena koja mu je draga oteta pa se obraća Nealu za pomoć. Ali kad ih trag odvede do šefa kolumbijske mafije, Peter je primoran preuzeti kormilo.

2. sezona, epizoda 5 - 29. siječnja

Istražujući rutinsku krađu obveznica, Neal odlazi na tajni zadatak kao kurir, ali otkriva da je čovjek za kojeg se predstavlja zapravo ubojica angažiran da ubije Saru Ellis, istražiteljicu koja radi za osiguravajuću kuću. Neal i Petar moraju otkriti zašto bi njihov osumnjičeni, nekretninski mogul, ucijenio Sarinu glavu.

2. sezona, epizoda 6 - 30. siječnja

Uhićenje kradljivice dragoga kamenja vodi Petera i Neala do mnogo šokantnijeg slučaja odvjetnika specijaliziranog za posvajanja koji od klijenta iznuđuje stotine tisuća dolara. No dolazi do opasnog obrata kad se otkrije da je odvjetnik povezan sa šefom ruske mafije.

2. sezona, epizoda 7 - 31. siječnja

Peter je uvjeren da je agent FBI-a optužen za otkrivanje lokacije svjedoka nevin. Kada dokazi ukažu da podaci cure iz ureda federalnog šerifa, Peter ugrozi svoj posao bježeći s optuženim agentom kako bi skinuo ljagu s njegova imena.

Seriju 'Zločinci u odijelima' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju