Serija 'Zločinci u odijelima' donosi neočekivano partnerstvo prevaranta i agenta FBI-a koji su se godinama nadmudrivali.

1. sezona, epizoda 8 - 13. siječnja 

Neal Caffrey nema alibi za krađu najvećeg ružičastog dijamanta na svijetu iz sefa jedne modne kuće na Manhattanu. Maskirani čovjek koji mu sliči zamijenio je pravi dijamant sintetičkim s njegovim inicijalima. Peter Burke ne može spriječiti agenta Ureda za profesionalnu odgovornost da strpa Neala u zatvor.

1. sezona, epizoda 9 - 14. siječnja

Neal i Peter na tajnom zadatku pokušavaju uhvatiti korumpiranu skupinu brokera s Wall Streeta. Ako misija ne uspije, Nealov dogovor s FBI-em mogao bi propasti.

1. sezona, epizoda 10 - 15. siječnja

Peter Burke prihvaća pomoć Davida Sullivana i drugih žrtava prijevare u kojoj su ljudi prisiljeni uzeti i otplatiti drugu hipoteku zbog pogrešnih ovrha. Neal otkiva da ih je sve potpisala sutkinja Michelle Clark.

1. sezona, epizoda 11 - 16. siječnja

Kad Juneina unuka Samantha zatreba donora organa, Peter i Neal naiđu na mrežu ilegalnih trgovaca organa. Neal se obraća šefu, dr. Wayneu Powellu, pretvarajući se da je zainteresirani liječnik.

1. sezona, epizoda 12 - 17. siječnja

Jedna kradljivica pobjegne iz doma ubijenog kolekcionara umjetnina pretvarajući se da je žrtva. Neal pomaže zabrinutom Burkeu, koji se poziva u njegov luksuzni dom dok se kod njega odvijaju radovi, identificirati je i pronaći.

Seriju 'Zločinci u odijelima' premijerno pratite od 2. siječnja na Doma TV-u

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju