Prepušteni sami sebi, izolirani i često suočeni s okolnostima koje zamagljuju granicu između dobrog i lošeg, članovi dinamičnog policijskog tima znaju da je najvažnija međusobna odanost i posvećenost zadatku.

Doma TV donosi akcijsku seriju ‘U sjeni zakona’ koja se odvija u podzemlju Los Angelesa gdje se kriminalci slobodno kreću pod okriljem noći, a danju se kriju u sjenama. Prepušteni sami sebi, izolirani i često suočeni s okolnostima koje zamagljuju granicu između dobrog i lošeg, članovi dinamičnog policijskog tima znaju da je najvažnija međusobna odanost i posvećenost zadatku.

Kad su svi koje poznajete dvostruki agenti, kako znati kome vjerovati? Izvršni producent Jerry Bruckheimer vodi gledatelje u složeni i dinamični svijet policijskih službenika na tajnome zadatku u uzbudljivoj novoj seriji 'U sjeni zakona' s dobitnikom Zlatnog globusa Dylanom McDermottom u glavnoj ulozi. Serija u kojoj također glume Omari Hardwick, Logan Marshall-Green i Nicki Aycox prati podvige policijskog tima na toliko tajnom zadatku da većina njihovih kolega uopće ne zna u što su uključeni. 'U sjeni zakona' odvija se u podzemlju Los Angelesa gdje se kriminalci slobodno kreću pod okriljem noći, a danju se kriju u sjenama.

Ulazak i izlazak iz tog sumnjivog svijeta svakodnevica je za poručnika Cartera Shawa i njegovu specijalnu jedinicu. Oni bolje od ikoga razumiju da ćete srušiti svijet podzemlja samo ako najprije uronite u njega i spustite se na razinu kriminalaca. Carterov tim čine Ty Curtis, nedavno oženjeni policajac koji balansira između stvarnog života i odnosa koje je stvorio u podzemlju; Dean Bendis, nagli policajac zbog čijih se aktivnosti drugi članovi tima pitaju je li prešao na mračnu stranu i Jaimie Allen, prometna policajka koja je u timu jer izvrsno laže, posebice kad je riječ o vlastitoj prošlosti.

Carter i njegov tim i predobro razumiju da policijski službenici na tajnom zadatku katkad moraju prekinuti veze, makar privremeno, s onima koji su im u životu najvažniji. Prepušteni sami sebi, izolirani i često suočeni s okolnostima koje zamagljuju granicu između dobrog i lošeg, ovi policajci znaju da je najvažnija međusobna odanost i posvećenost zadatku: hvatanju loših tipova.

U prvoj epizodi tijelo agenta FBI-a koji je bio na tajnom zadatku pojavi se bačeno uz cestu, a sve se oči okreću prema Deanu Bendisu, policijskom službeniku LAPD-ja infiltriranom u bandu za koju se vjeruje da je odgovorna za ubojstvo. Deanov šef Carter Shaw želi uhvatiti vođu bande, ali i nedvojbeno potvrditi da Dean nije prešao na suprotnu stranu. Carter šalje nedavno oženjenog Tya Curtisa u mračni svijet kriminala da izvuče Deana. Carter istodobno regrutira i obučava najnoviju članicu svog tima Jaimie. Melissa ima rođendan, ali njezin suprug Ty je ne smije vidjeti jer je na tajnom zadatku. No Ty krši protokol i potajno odlazi iz hotelske sobe provesti noć s njom večer prije nego što bi trebao uhvatiti krijumčara oružja. Nažalost, krijumčari oružja ga prate te posumnjaju u njegovu odanost.Prvu sezonu uzbudljive serije 'U sjeni zakona' pratite subotom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju