Doma TV od nedjelje, 14. travnja donosi drugu sezonu napete akcijske serije ‘U sjeni zakona’ koja prati članove žestokog policijskog tima u njihovoj misiji da uhvate kriminalce u složenim tajnim zadacima. U neprestanom iskušenju za lakom zaradom i provođenju više vremena u lažnim ulogama nego u svojim stvarnim životima, ovi policajci hodaju po tankoj liniji između dobra i zla – a sve u ime pravde.

Uzbudljiva akcijska serija 'U sjeni zakona' vraća se u drugoj uzbudljivoj sezoni s novim slučajevima, novim lažnim identitetima i novim članom tima. Radnja se događa u polusvijetu Los Angelesa gdje kriminalci pod okriljem noći slobodno šeću, a danju se kriju u mračnim kutovima. 'U sjeni zakona' prati dogodovštine tima za tajne zadatke policije u Los Angelesu koji se tako dobro krije da ni mnogi od njihovih kolega ne znaju u čemu sudjeluju. Kroz to se mutno podzemlje kreće poručnik Carter Shaw koji se često sukobljava s mjerodavnima oko rizika na koje je njegov tim spreman. Oni bolje od ikoga znaju da je kriminalno podzemlje moguće pobijediti tako da se prvo uroni u njegove dubine i spusti na razinu kriminalaca. A tu uvjerljiva krinka može značiti život ili smrt. Adrenalin jako raste, a ovi policajci na tajnom zadatku samo tako i žele raditi.

Tvrdoglavi Carter često rasteže granice zakona u nastojanju da pohvata kriminalce u složenim tajnim zadacima. U njegovu su timu Ty Curtis, koji zbog predanosti poslu više ne zna odrediti granice između posla i privatnoga života sa suprugom; Dean Bendis, nagli policajac zbog čijih se postupaka kolege u timu često pitaju na čijoj je on zapravo strani i Jaimie Allen, prometna policajka koju su doveli zbog mutne prošlosti i zato što odlično laže, a koja im želi dokazati da je dorasla poslu. Nova članica tima je Alex Rice, sarkastična i ambiciozna agentica FBI-a koja je studirala na Berkleyju, a ima zadatak nadgledati te kauboje. No zapravo na oku drži Cartera.

U drugoj sezoni tajna operacija preklapa se s istragom FBI-a, pa su Carter i njegov tim prisiljeni surađivati s posebnom agenticom FBI-a Alex Rice. Carter i njegov tim istražuju lokalne trgovce drogom kako bi uhvatili veću ribu. Dean se pokušava približiti privlačnoj vlasnici galerije. Carter mora glumiti kralja pornića koji želi proširiti posao na farmaceutske proizvode, ali se zbog slučaja Dean nađe u sve složenijoj situaciji s Marijom. Tim istražuje nestanak i moguće ubojstvo studenta koji ima dug od 50.000 $. Alex prigovara Jaimie zbog toga koliko je spremna riskirati za zadatak.

Drugu sezonu uzbudljive akcijske serije 'U sjeni zakona' pratite od nedjelje, 14. travnja u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju