U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj seriji otkrit ćete svijet iza rešetaka u kojem braća iz dana u dan nailaze na prepreke i izazove na svom putu prema slobodi.

 

1. sezona, epizoda 5 - 6 - 8. veljače

Kellerman i Hale požuruju Michaeolov premještaj u drugi zatvor pa zbog toga ucjenjuju Popea. Kada sazna da bi mogao izaći i ranije nego što je očekivao, zbog čega bi mu propao plan oslobađanja brata, Michael čini sve da to zaustavi te testira prvi dio svoga bijega. Veronica i Nick studiozno pregledavaju videosnimku na osnovu koje je Lincoln osuđen, ali snimku želi i netko drugi. Veronica nije sigurna kome može vjerovati.

Kako bi zaradio nešto dragocjenog vremena za provjeru efikasnosti plana, Michael uzrokuje probleme sa zaključavanjem ćelija, koji neplanirano rezultiraju pravim zatvorskim neredima, zbog kojih se Sara nađe u opasnoj situaciji. Nick konačno uspijeva uvjeriti sumnjičavu Veronicu kako joj zaista želi pomoći, a Kellerman unajmi bivšeg robijaša kojega ucjenom pošalje u zatvor s ciljem da se pobrine za Lincolnovu smrt.

1. sezona, epizoda 7 - 8 - 9. veljače

Neredi u zatvoru se zaoštravaju i mnogi se nalaze u opasnosti. Michael mora odlučiti želi li spasiti život doktorice Tancredi. Za to vrijeme, Abruzzi i Sucre udružuju svoje snage, tajni ubojica pokuša eliminirati Lincolna, a Bellick zabrani upravitelju razgovarati s guvernerom. Veronica i Nick lete u Washington tragom doušnikovog poziva.

U zatvorskom dvorištu Michael objašnjava Sucru i Abruzziju kako su stare kanalizacijske cijevi u zatvoru poput Route 66 koji spaja New York i Kaliforniju, samo što, za razliku od Route 66, one vode od ćelije do bolničkog odjela. Iako je Abruzzi sumnjičav prema planu jer ne vidi način kako bi sva trojica mogla istovremeno naći u Michaelovoj ćeliji, Michael pojašnjava i detaljno opisuje plan. T-Bag prijeti da će raskrinkati njihov bijeg ako i njega ne uključe, ali Michel ima rješenje i za to. T- Bag će biti uhićen za ubojstvo zatvorskog stražara Boba za vrijeme planiranih nereda.
 

Prvu sezonu serije 'Zakon braće' pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju