Zakon braće, 1. sezona

zakon braće, 1 sezona
,
zakon braće, 1 sezona
hr_HR

SUB - NED 23.45

(Prison break), SAD, 2005.-2006., akcijska serija
1. sezona, 22 epizode


Tvorac serije: Paul Scheuring

Glume:
Dominic Purcell - Lincoln Burrows
Wentworth Miller -  Michael Scofield
William Fichtner -  Alexander Mahone
Amaury Nolasco -  Fernando Sucre
Wade Williams - Brad Bellick

 

Doma TV  donosi popularnu seriju Zakon braće koja prati Michaela i Lincolna u naizgled nemogućem bijegu iz zloglasnog zatvora. U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj seriji otkrit ćete svijet iza rešetaka u kojem braća iz dana u dan nailaze na prepreke i izazove na svom putu prema slobodi.

O glumcima:

Dominic Purcell (Lincoln Burrows)

Dominic Purcell odrastao je u Australiji i učio je na prestižnom kazalištu Australian Theater for Young People. Nakon toga je nastavio na studij glume na Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA) koji su pohađali i njegovi kolege Hugh Jackman te Francis O'Connor. S kolegom iz Zakona braće Wentworthom Millerom možete ga vidjeti u jednoj od glavnih uloga DC-jeve pustolovno dramske serije Legende sutrašnjice čija druga sezona kreće u listopadu 2016. Purcell ovdje igra ulogu ozloglašenog stripovskog negativca Micka Roryja poznatijeg kao Heat Wave koji se prvi put pojavio u seriji The Flash.

Wentworth Miller (Michael Scofield)

Wentworth Miller odrastao je u njujorškom Brooklynu i diplomirao je na Sveučilištu Princeton, a kao glumac i scenarist radio je i na televiziji i na filmu. Za ulogu Michaela Scofielda u prvoj sezoni serije Zakon braće 2006. je godine bio nominiran za nagradu Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca u televizijskoj seriji. U DC-jevoj pustolovno dramskoj seriji Legende sutrašnjice glumio je stripovskog negativca Leonarda Snarta poznatijeg kao Captain Cold, a taj se lik prvi put pojavio u seriji The Flash. U proljeće 2016. Miller je potpisao jedinstveni ugovor s Warner Bros. Televisionom kako bi se kao Snart mogao pojavljivati u nekoliko DC-jevih serija.

Amaury Nolasco (Fernando Sucre)

Amaury Nolasco Portorikanac je koji je studirao glumu na American British Dramatic Arts Schoolu u New Yorku. Glumio je u nekoliko popularnih televizijskih serija kao što su CSI: Ekipa za očevid, Hitna služba te George Lopez, a onda je dobio prvu veliku sporednu ulogu Orangea Juliusa u hitu Prebrzi i prežestoki. 2005. godine dobio je ulogu Fernanda Sucrea u seriji Zakon braće. Uz Evu Longoriju ga možete vidjeti u jednoj od glavnih uloga humoristične serije Telenovela, a glumio je i u FOX-ovim serijama U sjeni zakona, Pravednik, Djevojke na zadatku, Southland i Odstrel.

Wade Williams (Brad Bellick)

Wade Williams možda je poznat po svojoj ulozi opakog nasilnika, nadzornika Brada Bellicka u FOX-ovoj hit seriji Zakon braće, no u stvarnom je životu nježan i inteligentan otac i suprug koji voli kuhati, slika akvarele umjesto da piše pisma i ima završen magistarski studij na Sveučilištu Rutgers. Svoju je plodnu karijeru sagradio na televiziji, filmu i u kazalištu. Pojavljivao se u filmovima Gušteri, Collateral, Ali i Erin Brockovich te serijama U paklu rata, Dva metra pod zemljom, 24, Njujorški plavci, CSI: Ekipa za očevid i The Bernie Mac Show kao otac Cronin.

 

Prvu sezonu serije 'Zakon braće' pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u. Više o prvoj sezoni saznajte ovdje.

 

 Tagovi