U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj seriji otkrit ćete svijet iza rešetaka u kojem braća iz dana u dan nailaze na prepreke i izazove na svom putu prema slobodi.

1. sezona, epizoda 13 - 14 - 22. veljače

Bliži se dan Lincolnovog pogubljenja i Michael pokreće izvršenje plana, očajan u traženju načina na koji bi na vrijeme izvukao brata iz samice. Kellerman će se do kraja žrtvovati kako bi spriječio urotu te se zbog toga sukobljava s Haleom. Veronica odluči iskoristiti medije kako bi javnosti predočila dokaze koji bi mogli utvrditi Lincolnovu nevinost.

Michael i ostali zatvorenici pokušavaju se vratiti u ćelije, a da ih stražari ne primijete. Nadzorniku su sumnjive slomljene cijevi. Veronica i Nick traže od suca odgodu Lincolnovog pogubljenja, barem dok se ne ekshumira Steadmanovo tijelo, a i Sara traži od svojeg oca, guvernera, da prouči cijeli slučaj. Michael pokušava spriječiti pogubljenje brata izazivanjem kvara na električnoj stolici.

1. sezona, epizoda 15 - 16 - 23. veljače

Dok čeka smrtnu kaznu, Lincolnu se učini kako u sobi vidi oca. Tik pred izvršenje, telefonski poziv suca Kesslera Lincolnu daje još dva tjedna života. Naime, nakon uvida u nove dokaze, naređena je ekshumacija Steadmanovog tijela. Michael priprema novi, opasniji plan koji uključuje bijeg kroz zatvorsko dvorište, ali ga niz slučajnosti u tome spriječi.

U posebnoj epizodi niz flešbekova upoznaje nas sa zatvorenicima, čuvarima i potankostima Michaelova plana. Doktorica Tancredi se prisjeća kako je počela raditi u kaznionici Fox River State.

Prvu sezonu serije 'Zakon braće' pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju