Lincoln Burrows osuđen je na smrtnu kaznu i trebao bi biti pogubljen za nekoliko mjeseci zbog ubojstva za koje je njegov mlađi brat Michael siguran da nije počinio.

2. sezona, epizoda 4 - 13. svibnja

Bellick uhvati Michaela i ekipu, ali se ubrzo pokaže kako ga nimalo ne zanima novac od policijske nagrade, nego nešto drugo, mnogo vrednije. Zajedno s Michaelom, Lincolnom i Nikom, Bellick želi pronaći novac koji je Westmoreland opljačkao i sakrio još 1971. godine. Kellerman prati Saru, koja konačno primi dugo očekivani telefonski poziv. Abruzzi ponovno traži Fibonaccija, kako bi stvari riješio jednom za svagda.

2. sezona, epizoda 5 - 14. svibnja

Michael i Lincoln žele što prije locirati ranč Double K, na kojem je Westmoreland sakrio ukradene milijune, ali ni po čemu ne mogu biti sigurni o kojem se točno posjedu radi. Sucre žurno odlazi u Las Vegas kako bi spriječio udaju Maricruz za njegovog rođaka Hectora. C-Note se uspijeva ukrcati na vlak. Mahone dobiva važan paket.

2. sezona, epizoda 6 - 15. svibnja

Shvativši da se Westmorelandovo blago nalazi ispod bloka kuća, Michael mora pronaći način da mu T-Bag predoči mapu, nakon čega mora i pronaći put do blaga. Mahone se zainteresira za Cooperovu priču i sve je bliži svojoj lovini. Haywireovo se putovanja nastavlja, a Sucre naleti na poznanika kojeg je htio izbjeći.

2. sezona, epizoda 7 - 16. svibnja

Michael, Sucre, T-Bag i C-Note uspiju se dočepati novca, ali Sucre se ne želi pridržavati dogovora. Nervozni Lincoln spreman je na rizik kako bi došao do LJ-a, koji je sve nestrpljiviji zbog bijega. Kellerman preispituje svoju odanost i profesionalnost nakon što se Sara nađe na Tvrtkinom popisu za odstrel. Mahone stavlja Tweenera na ultimativni test, pribjegavajući sili kako bi doznao istinu.

2. sezona, epizoda 8 - 17. svibnja

U svojim nastojanjima da dođe do novca Sucre nailazi i na neočekivane prepreke, naime jedina šansa za bijeg nalazi se preko rijeke koja krije smrtonosnu zamku. Sara i Kellerman utrkuju se s vremenom kako bi tragove koje je Michael ostavio za sobom spojili u smislenu cjelinu. Lincoln se konačno nalazi s LJ-om, ali Bellick i njegov partner još uvijek nisu odustali od potrage za bivšim zatvorenicima.

Seriju 'Zakon braće' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju