Zakon braće, 2. sezona

Zakon braće, 2. sezona - 2
,
Zakon braće, 2. sezona - 2
hr_HR

PON - NED 02.05

(Prison break), SAD, 2005.-2006., akcijska serija

Tvorac serije: Paul Scheuring

Glume:
Dominic Purcell ………………. Lincoln Burrows
Wentworth Miller……………… Michael Scofield
William Fichtner………………. Alexander Mahone
Amaury Nolasco……………… Fernando Sucre
Wade Williams ……………….. Brad Bellick


Nakon uspješne prve sezone, Doma TV na ekrane donosi drugu sezonu hvaljene serije 'Zakon braće'. U uzbudljivoj drugoj sezoni, osuđenici saznaju da je bijeg iz zatvora bio tek lakši dio njihovog putovanja, a ono što je pred njima postajat će zahtjevnije iz dana u dan.

Dominic Purcell (Lincoln Burrows)
Dominic Purcell odrastao je u Australiji i učio je na prestižnom kazalištu Australian Theater for Young People. Nakon toga je nastavio na studij glume na Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA) koji su pohađali i njegovi kolege Hugh Jackman te Francis O'Connor. S kolegom iz Zakona braće Wentworthom Millerom možete ga vidjeti u jednoj od glavnih uloga DC-jeve pustolovno dramske serije Legende sutrašnjice čija druga sezona kreće u listopadu 2016. Purcell ovdje igra ulogu ozloglašenog stripovskog negativca Micka Roryja poznatijeg kao Heat Wave koji se prvi put pojavio u seriji The Flash.
Wentworth Miller (Michael Scofield)
Wentworth Miller odrastao je u njujorškom Brooklynu i diplomirao je na Sveučilištu Princeton, a kao glumac i scenarist radio je i na televiziji i na filmu. Za ulogu Michaela Scofielda u prvoj sezoni serije Zakon braće 2006. je godine bio nominiran za nagradu Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca u televizijskoj seriji. U DC-jevoj pustolovno dramskoj seriji Legende sutrašnjice glumio je stripovskog negativca Leonarda Snarta poznatijeg kao Captain Cold, a taj se lik prvi put pojavio u seriji The Flash. U proljeće 2016. Miller je potpisao jedinstveni ugovor s Warner Bros. Televisionom kako bi se kao Snart mogao pojavljivati u nekoliko DC-jevih serija.


Amaury Nolasco (Fernando Sucre)

Amaury Nolasco Portorikanac je koji je studirao glumu na American British Dramatic Arts Schoolu u New Yorku. Glumio je u nekoliko popularnih televizijskih serija kao što su CSI: Ekipa za očevid, Hitna služba te George Lopez, a onda je dobio prvu veliku sporednu ulogu Orangea Juliusa u hitu Prebrzi i prežestoki. 2005. godine dobio je ulogu Fernanda Sucrea u seriji Zakon braće. Uz Evu Longoriju ga možete vidjeti u jednoj od glavnih uloga humoristične serije Telenovela, a glumio je i u FOX-ovim serijama U sjeni zakona, Pravednik, Djevojke na zadatku, Southland i Odstrel.

Wade Williams (Brad Bellick)
Wade Williams možda je poznat po svojoj ulozi opakog nasilnika, nadzornika Brada Bellicka u FOX-ovoj hit seriji Zakon braće, no u stvarnom je životu nježan i inteligentan otac i suprug koji voli kuhati, slika akvarele umjesto da piše pisma i ima završen magistarski studij na Sveučilištu Rutgers. Svoju je plodnu karijeru sagradio na televiziji, filmu i u kazalištu. Pojavljivao se u filmovima Gušteri, Collateral, Ali i Erin Brockovich te serijama U paklu rata, Dva metra pod zemljom, 24, Njujorški plavci, CSI: Ekipa za očevid i The Bernie Mac Show kao otac Cronin.

William Fichtner (Alexander Mahone)
William Fichtner pojavljivao se u širokom rasponu uloga na filmu, televiziji i u kazalištu te nastavlja raditi na svom prepoznatljivom ugledu jednog od najsvestranijih i najdarovitijih glumaca bilo u komediji, drami, akciji ili kao karakterni glumac. On je jedno od najpoznatijih holivudskih lica. S Jonom Voightom glumio je u nezavisnom filmu The Wizard, a prije toga je uz Megan Fox igrao jednu od glavnih uloga u Paramountovim Nindža kornjačama i Usamljenom osvetniku režisera Gorea Verbinskog i producenta Jerryja Bruckheimera, gdje je uz kolegu Johnnyja Deppa glumio ozloglašenog Butcha Cavendisha. S Mattom Damonom i Jodie Foster također je glumio jednu od glavnih uloga u filmu Elysium Sony Picturesa režisera i producenta Neila Blomkampa.

Drugu sezonu serije 'Zakon braće' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. Tagovi