U nastavku ove intrigantne kriminalističke serije, ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima.

 7. sezona, epizoda 7 - 8 - 3. veljače

Ekipa otvara slučaj tinejdžerice i buduće reperice iz 1990. g. Slučaj ubijene 14-godišnjakinje težak je problem za ekipu sve dok ne naiđu na njezinu pjesmaricu i u stihovima koje je pisala za svoj rap otkriju mogućeg ubojicu.

Kad Kineskinja donese podatke o smrti sina, ekipa se vraća u 1983. g. i ponovno otvara ubojstvo Jacka Chao-Lua, 17-godišnjeg Amerikanca kineskog podrijetla čija bi smrt mogla imati veze s ubojstvom njegove djevojke Vijetnamke Tam Sung na kojemu je radio Stillman. Ali teško napreduju zbog pristrane zajednice i umirovljenog policajca koji zna više nego što želi reći.

7. sezona, epizoda 9 - 10 - 4. veljače

Ekipa istražuje smrt mladića koji je bio istaknuti član školskog debatnog kluba i za kojega se mislilo da se ubio. Ipak, ekipa ponovno otvara taj slučaj kad saznaju da se mladić bojao za svoj život.

Ekipa se vraća na slučaj iz 1980. g. kad je hokejaš ubijen u ledenoj dvorani svoga kluba iste one noći kad je američka ekipa porazila Sovjetski Savez na zimskim olimpijskim igrama. Kad glavnoosumnjičeni dokaže da ima čvrst alibi, a jedini je trag slomljena hokejska palica, ekipa ispituje žrtvine suigrače ne bi li tako otkrila krivca.

7. sezona, epizoda 11 - 12 - 5. veljače

Ekipa se vraća u 2005. godinu kad istražuje ubojstvo Mikea Donleyja 28-godišnjeg vojnika koji je ubijen dva dana prije nego što njegovu jedinicu šalju u Irak. Tada istražitelji otkrivaju dokaze da je žrtva možda bio umiješan u pljačku zalagaonice koja se dogodila iste one noći kad je bio ubijen.

Osumnjičenih je mnogo u ubojstvu privatnog istražitelja iz 1974. g. koji je, otkriva ekipa u istrazi, imao mnogo nepovoljnih podataka za svoje posljednje klijente, ali i o njima.

7. sezona, epizoda 13 - 14 - 6. veljače

Dok pokušavaju riješiti ubojstvo darovite mlade grafiti-umjetnice, tri detektiva iz Odjela za ubojstva rješavaju i vlastite probleme i nastoje sve zadržati pod kontrolom.

Ekipa ponovno istražuje smrt cirkuske artistice Mije Romanov iz 1971. g. kad jedan artist donese dokaze da je djevojka bila mrtva prije nesreće u kojoj je navodno poginula. I Lilly je pod istragom Unutarnje kontrole nakon što je čovjek koji ju je pokušao ubiti nađen mrtav u svom autu pred barom.

7. sezona, epizoda 15 - 16 - 6. veljače

Louie, kolega i prijatelj članova ekipe Zaboravljenih slučaja ženi se djevojkom čiji je prvi muž tajanstveno umro prije vjenčanja. Je li to bila slučajnost ili ubojstvo? Je li Louie sljedeći na popisu?

Ekipa ponovno otvara slučaj Micka Stroja Malonea, lučkog radnika koji je u slobodno vrijeme hrvao i bio ubijen 1986. g. Sada je otkriven pištolj kojim je bio ustrijeljen. U istrazi saznaju da je hrvačka karijera bila razlog razmirica s njegovim sinom i bivšom ženom. Valens, pak, potajno istražuje trag koji bi ga mogao odvesti do čovjeka koji je opljačkao i silovao njegovu majku.

Sedmu sezonu hvaljene kriminalističke serije 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti svakog radnog dana u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju