U nastavku ove intrigantne kriminalističke serije, ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima.

6. sezona, epizoda 21 - 22 - 27. siječnja

Prevarant u bilijaru ubijen je 1963. na isti dan kad i predsjednik Kennedy.

Tim ponovno otvara slučaj ubojstva mlade vojnikinje. Saznaju da je prije smrti na vojnoj akademiji bila maltretirana i zlostavljana. U međuvremenu se Lilly Rush suočava s ozbiljnom prijetnjom.

6. sezona, epizoda 23 - 24 - 28. siječnja

Lilly Rush se gotovo utopi kad sleti s filadelfijskog mosta. Vrati se na posao kao obično i posveti istrazi, ali opazi da se nešto neobično zbiva s njezinim umom.

7. sezona, epizoda 1 - 2 - 29. siječnja

Ekipa Zaboravljenog slučaja istražuje ubojstvo djevojke koja je umrla u 60-ima na putovanju brodom i za koju se dugo smatralo da je počinila samoubojstvo. Rush je opsjednuta željom da se osveti čovjeku koji zamalo da je nije ubio.

Ekipa ponovno otvara istragu o ubojstvu neidentificiranog beskućnika iz 1995. g. kad njegov brat donese dokaze o njegovu identitetu.

7. sezona, epizoda 3 - 4 - 30. siječnja

Kad je u maloljetničkom zatvoru ubijen 17-godišnjak koji je nevino osuđen, Scotty ipak želi izvršiti obećanje koje je dao dječaku da će ga osloboditi te ekipa otvara slučaj.

Mladog su jazz-glazbenika, čiji je otac svećenik vrlo striktnih nazora, 1970. g. pretukli na smrt bocom. Istraga je ponovno otvorena na zahtjev žrtvina sina koji u času očeve smrti još nije bio rođen. Rush susreće osobu koju nije očekivala ni u snu.

7. sezona, epizoda 5 - 6 - 31. siječnja

Ekipa istražuje nestanak i ubojstvo 22-godišnje vojne pilotkinje koja je bila dio civilne pomoći ratnog zrakoplovstva u Drugom svjetskom ratu. Ekipa otkriva da je njezin avion bio sabotiran i mora ispitati osoblje vojne baze da bi otkrila krivca.

Ekipa istražuje ubojstvo džokeja iz 1986. nakon što je njegovo tijelo otkriveno u masovnoj grobnici za konje. Džokej je nestao ubrzo nakon što je izgubio utrku koja mu je trebala biti posljednja prije umirovljenja.

Sedmu sezonu hvaljene kriminalističke serije 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti svakog radnog dana u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju