Hvaljena američka kriminalistička serija od srijede, 26. rujna na Doma TV-u!

1. sezona, epizoda 1 - 26. rujna

Prije dvadeset sedam godina Bonita (LILLIAN HURST kao sadašnji lik), sluškinja imućne obitelji djelomično je svjedočila ubojstvu tinejdžerice Jill Shelby (KATE MARA). Bojeći se da bi mogla izgubiti posao, Bonita nikad nikomu nije rekla, ali sada umire od raka i želi da ubojica dođe pred lice pravde. Rush ponovno otvara slučaj u kojem su prvotno osumnjičena bila braća koja nikad nisu optužena jer su bili iz društveno moćne obitelji. I dalje nailazeći na nepovjerljive svjedoke, uključujući čak i Jillinu majka, Rush otkrije da je slavni odvjetnik Todd Whitley (D. W. MOFFETT kao odrasla osoba – „Skin“, „For Your Love“, „Traffic“), brat koji je hodao s Jill, na kraju se oženio njezinom najboljom prijateljicom Melanie (LISA WALTZ kao odrasla osoba), a Eric Whitley (MICHAEL REILLEY BURKE kao odrasla osoba), koji je bio zaljubljen u Jill, sada je rastavljen i nezaposleni alkoholičar.

I Eric i Todd ništa ne žele otkriti, a Melanie pokuša uplesti nekog trećeg. Kad otkriju da je Melanie spavala s Toddom dok je on hodao s Jill, Rush se suoči s njim i prisili ga da prizna da je prvotno lagao gdje je bio kako bi prikrio njihovu vezu. Vjerujući da je Eric ubojica, Rush nagovori Jillinu majku da otkrije da postoji i drugi svjedok, Charlie Winter (TIM CHOATE kao odrasla osoba) kojem nitko nije vjerovao jer je imao problema s drogom. Sada meditacijski guru, Charlie kaže da je vidio Todda s teniskim reketom, oružjem kojim je ubojstvo počinjeno.

Na kraju prestrašena Melanie prizna da je nedavno čula Todda da ljutito govori Ericu da se kloni kuće njihove tete. Rush ispituje Todda koji kaže da je Eric ubio Jill u naletu ljubomore. Ali Eric otkriva istinu: Todd je ubio Jill jer ga je ona poljubila. Rush otkriva inkriminirajući reket zakopan u tetinu dvorištu i uhićuje Todda.


1. sezona, epizoda 2 - 27. rujna

Zaručnica vatrogasca Roba Deamera (BRETT CULLEN) zamoli Lilly da pomogne dokazati da je Albert Miller (MARK BERNIER), osuđenik koji čeka pomilovanje zbog nepovezanog zločina, odgovoran za ubojstvo Robove prve žene. Kad Robova kći Gwen (JAMIE BROWN) počne prijetiti Albertu, Lilly otkrije nekoliko zabrinjavajućih činjenica o Robu, uključujući veze i tajne brakove koji su nasilno završili. U istrazi otkriva dokaze koji bi mogli osloboditi Alberta i dovesti do pravog ubojice.


1. sezona, epizoda 3 - 28. rujna

Rush otvara stari slučaj koji Vera nije uspio riješiti, a uključuje serijskog silovatelja koji je napadao neudane žene. Kada silovatelj pošalje pismo detektivima najavljujući da se vraća u Philadelphiju nakon pet godina izbivanja i planira opet napasti, Rush i Vera pokušavaju ga uhvatiti prije nego što krene u akciju. Prvotno je glavni osumnjičeni bio Bruce Eldridge (GREG ZOLA), dečko žrtve ugušene tijekom napada. Detektivi istražuju Eldridgeovo moguće sudjelovanje u zločinima. Međutim, DNK ga oslobađa. Najviše nade u hvatanje silovatelja pruža jedna od žrtava, Ellen (BREE TURNER), koja je uspjela vidjeti napadača te zahvaljujući njoj Rush izrađuje fotorobot.

 

Kriminalističku seriju 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju