U nastavku ove intrigantne kriminalističke serije, ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima.

6. sezona, epizoda 10 - 11 - 20. siječnja 

Kost žene pronađena je u spalionici starog hotela. Riječ je o nestaloj stjuardesi za koju se smatralo da je 1960. pobjegla u Španjolsku s dečkom.

Tim nastavlja istraživati ubojstvo iz 2007. godine. Mehaničar koji je osvojio velik iznos na lutriji nakon šest je mjeseci sve potrošio te je ustrijeljen.

6. sezona, epizoda 12 - 13 - 21. siječnja

Lilly i detektivi istražuju ubojstvo novinarke iz 1980-ih Jane Everett koja je zadavljena nakon otkrića da tvornica plastike zagađuje azbestom.

Slučaj ubojstva ljubaznog prodavača četaka iz 1960-ih otvara se nakon što njegove ostatke pronađu u jezercu. Tim saznaje da ga je tištila teška prošlost.

6. sezona, epizoda 14 - 15 - 22. siječnja

Ožalošćena žena moli tim da istraži smrt njezina muža. On i obitelj živjeli su pod lažnim imenima jer je on pristao svjedočiti protiv mafijaškog šefa.

Tim ponovno otvara slučaj ubojstva djevojke koje se dogodilo 1970-ih. Saznaju da je bila izvrsna učenica koja je upala u društvo motociklista i nasilnika.

6. sezona, epizoda 16 - 17 - 23. siječnja

Kad jedan član tima ranjen završi na intenzivnoj njezi, ostali pokušavaju otkriti tko je pucao u njega i postarijeg vlasnika prodavaonice mješovite robe. Veru muči krivnja jer je u vrijeme incidenta bio ondje.

Tim ponovno otvara slučaj ubijene psihijatrice te otkriva da je pokušavala pronaći načine liječenja koji ne uključuju samo tablete i druge lijekove.

6. sezona, epizoda 18 - 19 - 24. siječnja

Tim ponovno otvara slučaj ubijene psihijatrice te otkriva da je pokušavala pronaći načine liječenja koji ne uključuju samo tablete i druge lijekove.

Kad otkriju tijelo investitora, ispostavi se da je riječ o tvorcu planske zajednice u predgrađu koji je
ubijen krajem 1950-ih.

Šestu sezonu hvaljene kriminalističke serije 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti svakog radnog dana u večernjem terminu na Doma TV-u! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju