Detektivka Lilly Rush radi na zaboravljenim slučajevima te ponovno otvara neaktivna i neriješena ubojstva koja su se dogodila davno prije.

4. sezona, epizoda 12 - 13 - 16. prosinca 

Nadareni i hvaljeni srednjoškolac James Hoffman koji je trebao ići na neki od vrhunskih koledža nestao je 2005. Sada njegova sestra na internetu pronalazi filmić na kojem dobiva brutalne batine te ga pokazuje Rush i Valensu koji ponovno otvaraju istragu. Oni ubrzo otkrivaju da je James bio član tajnog kluba boraca koji su činila bogata djeca željna uzbuđenja. Nažalost, Jamesa pronalaze mrtvog, ali nije umro od posljedica snimljene tučnjave, pa Rush i tim moraju drugdje pronaći krivca.

Tim istražuje slučaj iz 1996., smrt neugodne i bogate žene koja se zbila kad je nestalo struje na obiteljskom okupljanju u domu njezina bivšeg supruga.

4. sezona, epizoda 14 - 15 - 17. prosinca

Tim ponovno otvara slučaj Skilla Jonesa i Madison Reed, dvoje tinejdžera koji su ustrijeljeni u različitim dijelovima grada istog dana 2002. u točno osam sati i tri minute.

Kada tijekom renoviranja stare kuće pronađu ostatke bombe, tim ponovno otvara slučaj bračnog para koji je 1981. navodno umro od slučajnog trovanja plinom.

4. sezona, epizoda 16 - 17 - 18. prosinca

Lilly i tim istražuju događaje u sada napuštenom domu za nevjenčane majke koji su doveli do smrti štićenice i posvajanja njezina novorođenčeta.

Pronađen je kostur 16-godišnjaka koji je želio postati plesač unatoč željama njegova oca prodavača i brata hrvača.

4. sezona, epizoda 18 - 19 - 19. prosinca

Nakon sedam godina u automobilu na dnu jezera pronađeno je tijelo nestale žene koja je s dvjema kćerima živjela u automobilu.

Jedan muškarac prisiljava Lillyn tim da ponovno istraže silovanje i ubojstvo njegova sina iz 1987. gurnuvši seksualnog prijestupnika s krova i prijeteći da će ubiti jednu osobu na dan dok ne riješe slučaj.

4. sezona, epizoda 20 - 21 - 20. prosinca

Kada na modernome umjetničkom djelu pronađu anonimno priznanje ubojstva 16-godišnje navijačice, tim ponovno otvara slučaj.

Lilly i tim istražuju najstariji slučaj dosad, ubojstvo žene iz 1919. Uskoro saznaju da je možda ubijena jer se borila za prava žena.

Seriju "Zaboravljeni slučaj" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju