U nastavku ove intrigantne kriminalističke serije, ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima.

7. sezona, epizoda 17 - 18 - 10. veljače

Detektiv Vera bori se s krivnjom jer je pogrešno optužio oca za palež i ubojstvo i vođen krivnjom počinje se neodgovorno ponašati i pada u depresiju. Hoće li ekipa biti u stanju pomoći svojemu kolegi?

Balistički dokazi povezuju Lillyno ubojstvo koje trenutačno istražuje sa serijskim ubojicom koji je navodno bio neaktivan punih 27 godina. Tada se ekipi priključuje agentica FBI-a koja dobro poznaje Stillmana i traži od ekipe pomoć u pronalaženju ubojice kojega traži već 30-ak godina. Prvi dio dvostruke epizode.

7. sezona, epizoda 19 - 20 - 11. veljače

Nakon što su otkrili identitet serijskog ubojice, ekipa surađuje s FBI-em da ga uhite i zaštite buduće mete.

Rush i agent FBI-a Ryan Cavanaugh otkrivaju da privlače jedno drugo dok istražuju ubojstvo vojnika koji je 1969. g. bio u Woodstocku. Vera pomaže svojoj udanoj bivšoj djevojci Megan nakon što joj je iz doma ukraden nakit.

7. sezona, epizoda 21 - 22 - 12. veljače

Slike razvijene iz kamere za jednokratnu upotrebu navode ekipu da se pozabave smrću kraljice mature, žrtve vozača koji je automobilom naletio na nju i pobjegao. Slike međutim pokazuju da je djevojka bila mrtva 15 minuta prije nesreće. Lilly prima uznemirujuće vijesti od svoje sestre Christine.

Valens pomaže Lilly da pronađu njezinu sestru Christinu otetu iz njezine motelske sobe u kojoj je nađena droga. Jeffries pokušava pomoći majci koja punih 17 godina čeka da policija riješi ubojstvo njezine kćeri.

1. sezona, epizoda 1 - 2 - 13. veljače

Prije dvadeset sedam godina Bonita (LILLIAN HURST kao sadašnji lik), sluškinja imućne obitelji djelomično je svjedočila ubojstvu tinejdžerice Jill Shelby (KATE MARA). Bojeći se da bi mogla izgubiti posao, Bonita nikad nikomu nije rekla, ali sada umire od raka i želi da ubojica dođe pred lice pravde. Rush ponovno otvara slučaj u kojem su prvotno osumnjičena bila braća koja nikad nisu optužena jer su bili iz društveno moćne obitelji.

Zaručnica vatrogasca Roba Deamera (BRETT CULLEN) zamoli Lilly da pomogne dokazati da je Albert Miller (MARK BERNIER), osuđenik koji čeka pomilovanje zbog nepovezanog zločina, odgovoran za ubojstvo Robove prve žene. Kad Robova kći Gwen (JAMIE BROWN) počne prijetiti Albertu, Lilly otkrije nekoliko zabrinjavajućih činjenica o Robu, uključujući veze i tajne brakove koji su nasilno završili. U istrazi otkriva dokaze koji bi mogli osloboditi Alberta i dovesti do pravog ubojice.

1. sezona, epizoda 3 - 4 - 14. veljače

Rush otvara stari slučaj koji Vera nije uspio riješiti, a uključuje serijskog silovatelja koji je napadao neudane žene. Kada silovatelj pošalje pismo detektivima najavljujući da se vraća u Philadelphiju nakon pet godina izbivanja i planira opet napasti, Rush i Vera pokušavaju ga uhvatiti prije nego što krene u akciju. Prvotno je glavni osumnjičeni bio Bruce Eldridge (GREG ZOLA), dečko žrtve ugušene tijekom napada. Detektivi istražuju Eldridgeovo moguće sudjelovanje u zločinima. Međutim, DNK ga oslobađa. Najviše nade u hvatanje silovatelja pruža jedna od žrtava, Ellen (BREE TURNER), koja je uspjela vidjeti napadača te zahvaljujući njoj Rush izrađuje fotorobot.

Kada Caroline Bayes (ISABELLA HOFMANN), žena koja pati od Alzheimerove bolesti doživi flashbackove o ubojstvu svog supruga 1990., Rush ponovno otvara slučaj. Tijekom istrage otkriva da nešto nije u redu s mjestom zločina kad otkrije da je tijelo žrtve Mitchella „Mitcha“ Bayesa (JOHN WALCUTT), crkvenog orguljaša, pronađeno u uličici usred gomile odjeće, bočica cracka i pornografskih časopisa. Rush poslije sazna da je Mitch navodno imao aferu s Judy Enright (KERRIE KEANE), članicom crkve koja ga je nazvala one večeri kad je ubijen. Kad Rush pita Judy za kobnu noć, pronalazi trag koji vodi do ženina ljubomornog supruga ili nekoga iz Mitchove obitelji.

Sedmu sezonu hvaljene kriminalističke serije 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti svakog radnog dana u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju