Red akcije, red trilera, red krimića

Ovog vikenda na Domi TV gledatelje će zabavljati akcijski film s Melom Gibsonom 'Vraćanje duga', triler 'Savršeni stranac' sa Samom Neillom i za kraj poslastica za ljubitelje kriminalističkih filmova - film 'Cellular' s odličnom glumačkom postavom koju čine Kim Basinger, Jason Statham, Chris Evans i Jessica Biel koji je 2005. godine bio nominiran za nagradu 'Saturn'.

Vraćanje duga

Film čija je radnja bazirana je na romanu Richarda Starka naziva 'The Hunter'. 1999. godine osvojio je nagradu BMI Film Music i nagradu publike Brian Helgeland.

Bivši marinac i profesionalni lopov Porter (Mel Gibson) je izdan od svog partnera te svoje supruge Lynn (Deborah Kara Unger ). Nakon uspješne pljačke azijske bande, Portera upuca njegov partner Val (Gregg Henry) ostavljajući ga da umre te pobjegne s njegovom ženom . Unatoč svemu Porter preživi i nakon dužeg oporavka kreće u svoj vlastiti osvetnički rat. Jedina koja mu pomaže na njegovom putu je prostitutka Rosie (Maria Bello). Porter prvo odluči uništiti organizaciju kojoj pripada Val, a na čijem je čelu opasan Bronson (Kris Kristofferson).

Savršeni stranac

Melanie (Rachael Blake) je s prijateljicama na prekrasnom, pomalo divljem mjestu na zapadnoj obali Novog Zelanda. Ondje susreće muškarca njenih snova (Sam Neill) . Uslijedilo je neizbježno pitanje: Idemo li k tebi ili meni? Melanie je izabrala otići kod njega, potpunog stranca koji živi na brodu. Jutro poslije je I Melanie je u šoku. Nalaze se daleko od obale, na pučini I ubrzo ona shvaća da je oteta…

Cellular

Mladić na svoj mobitel primi hitan poziv žene. Jessicu Martin (Kim Basinger) tvrdi da je oteta te da otimači kane oteti i njezina muža i dijete. Taj slučajan poziv na mobitel odvede Ryana (Chris Evans) u svijet prijevare i ubojstva te počinje borba za spas Jessice, žene koju poznaje samo po tihu, preplašenu glasu s druge strane mobilnoga telefona.

Mobitel koji Ryan koristi u filmu je Nokia 6600. U videu pogledajte kako je to izgledalo prije doba iPhonea i Androida.

Filmove 'Vraćanje duga' i 'Savršeni stranac' pratite ove subote, a film 'Cellular' ove nedjelje na Domi TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju