Nije rijedak gost na ljestvicama najseksi muškaraca svijeta

Nakon ubojstva svoje prijateljice istraživačka novinarka Rowena Price (Halle Berry) odluči saznati istinu o njenoj smrti.

Svi tragovi vode do moćnog Harrisona Hilla (Bruce Willis). Rowena se odluči prerušiti i uz pomoć svog suradnika Milesa Haileyja (Giovanni Ribisi) doći bliže Hillu. Predstavljajući se kao Katherine koja radi u Hillovoj agenciji te kao Veronika koja flerta s Hillom online, Rowena shvati da ona nije jedina koja mijenja svoj identitet. Što je Rowena bliže cilju da otkrije istinu, to je više u opasnosti.



Bruce Willis, glumac i glazbenik, poznat je tome što je često igrao cinične likove s nesretnim subinama kojima mudre primjedbe ili oštrina nisu strana pojava. Kada se sve zbroji, njegovi filmovi donijeli su zaradu od 2.5 milijardi dolara, što ga svrstava u top deset zvijezdi Hollywooda kada govorimo o zaradi.

Njegovi su zaštitni znakovi obrijana glava, prepoznatljiv hrapavi glas i poluzlobno smješkanje. Broj pojavljivanja na raznim ljestvicama najseksi muškaraca svijeta gotovo je nemoguće izbrojati.

Film "Savršeni stranac" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju