"Inspektor Rex" i "Gorski liječnik" zabavit će vas svojim dogodovštinama!

Inspektor Rex je kriminalistička serija koja zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, dosad je doživjela preko četrnaest sezona!

Od 2007. godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i jedinstvenim sposobnostima. Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, zatim američki pas Henry, a u ovoj sezoni glumi ga pas Aki. 

Serija Gorski liječnik prati život liječnika Martina Grubera koji se nakon višegodišnjeg izbivanja vraća u idilično rodno mjestašce Ellmau, gdje doznaje da ima 11-godišnju kćer. Stoga odluči ostati ondje i za promjenu voditi miran život okružen obitelji koju čine majka Lisbeth (Monika Baumgartner), mlađi brat Hans (Heiko Ruprecht) i kći koju je donedavno smatrao nećakinjom, Lili (Ronja Forcher). Osim na njih, Martin uvijek može računati i starog gorskog liječnika, dr. Romana Melchingera (Siegfried Rauch) čiju ordinaciju je preuzeo, kao i na Susanne (Natalie O'Hara), staru prijateljicu prema kojoj ubrzo počne osjećati više od prijateljstva.

Serije pratite radnim danom u jutarnjem i popodnevnom terminu na Doma TV-u! Više serija potražite OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju