Šesta sezona hit serije od 3. svibnja premijerno na Doma TV-u!

Doma TV od nedjelje, 3. svibnja na male ekrane donosi posljednju šestu sezonu uzbudljive serije 'Zločinci u odijelima' u kojoj se neuobičajeno partnerstvo kriminalca i FBI agenta privodi kraju. Posljednje dogodovštine neobičnog tandema uključivat će suočavanje sa zloglasnom zločinačkom organizacijom koju će pokušati uništiti tako što će se infiltrirati u njezine redove.

 

Serija 'Zločinci u odijelima' prati neobično partnerstvo vrlo inteligentnog i šarmantnog prevaranta Neala Caffreyja te marljiva i poštena FBI-eva agenta Petera Burkea. U zamjenu za slobodu i pod uvjetom da u svako doba nosi uređaj za praćenje na gležnju, Caffrey svojim stručnim znanjem o krađama pomaže Burkeu i agentima Clintonu Jonesu i Diani Berrigan uhvatiti neuhvatljive zločince u odijelima.

 

Uzbudljiva posljednja sezona nastavlja se na napeti završetak prethodne u kojoj je Caffrey pobjegao bez uređaja za praćenje. Promjene u privatnom životu i neprijatelji koji se vraćaju zakompliciraju stvari kad se Caffrey i agent Burke suoče s jednom od najtraženijih zločinačkih mreža na svijetu, Pink Panthers. Uz pomoć Mozzieja i agenata FBI-a Berrigan i Jonesa oni će se pokušati ubaciti u zloglasnu kriminalnu skupinu i uništiti je. U posljednjoj sezoni serije u gostujućim ulogama pojavljuju se Ross McCall, Gavin Lee, Bridget Regan, Toby Leonard Moore, Paloma Guzman, Michael Potts, Isaach de Bankole i Diahann Carroll.

Šestu sezonu hit serije 'Zločinci u odijelima' pratite od nedjelje, 3. svibnja na Doma TV-u!