Šestu sezonu serije pratite u večernjem terminu na Doma TV-u.

 Posljednje dogodovštine neobičnog tandema uključivat će suočavanje sa zloglasnom zločinačkom organizacijom koju će pokušati uništiti tako što će se infiltrirati u njezine redove.

Serija 'Zločinci u odijelima' prati neobično partnerstvo vrlo inteligentnog i šarmantnog prevaranta Neala Caffreyja te marljiva i poštena FBI-eva agenta Petera Burkea. U zamjenu za slobodu i pod uvjetom da u svako doba nosi uređaj za praćenje na gležnju, Caffrey svojim stručnim znanjem o krađama pomaže Burkeu i agentima Clintonu Jonesu i Diani Berrigan uhvatiti neuhvatljive zločince u odijelima.

Uzbudljiva posljednja sezona nastavlja se na napeti završetak prethodne u kojoj je Caffrey pobjegao bez uređaja za praćenje. Promjene u privatnom životu i neprijatelji koji se vraćaju zakompliciraju stvari kad se Caffrey i agent Burke suoče s jednom od najtraženijih zločinačkih mreža na svijetu, Pink Panthers. Uz pomoć Mozzieja i agenata FBI-a Berrigan i Jonesa oni će se pokušati ubaciti u zloglasnu kriminalnu skupinu i uništiti je. U posljednjoj sezoni serije u gostujućim ulogama pojavljuju se Ross McCall, Gavin Lee, Bridget Regan, Toby Leonard Moore, Paloma Guzman, Michael Potts, Isaach de Bankole i Diahann Carroll.

Šestu sezonu hit serije 'Zločinci u odijelima' u večernjem terminu na Doma TV-u

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju