Uzbudljive serije donose nove slučajeve!

 Laži mi, 2. sezona

 

Laži mi' je uzbudljiva kriminalistička serija koja se temelji na stvarnim znanstvenim otkrićima dr. Paula Ekmana, američkog psihologa koji je pronašao metode čitanja ljudskoga lica, govora tijela i glasa u svrhu otkrivanja istine i laži u kriminalističkim istragama. Dr. Cal Lightman (Tim Roth) je vodeći svjetski stručnjak u otkivanju obmana. Analizom izraza lica, držanja tijela i intonacije glasa osobe, Cal može odmah primijetiti kako se osoba osjeća i laže li ili govori istinu. Lightman je na čelu tvrtke The Lightman Group, koja pomaže policiji i vladinim agencijama u rješavanju najzamršenijih slučajeva. Njegov tim sposobnih stručnjaka uključuje psihologinju Gillian Foster (Kelli Williams), koja je ujedno i partnerica u tvrtci, glavnog istražitelja Elija Lokera (Brendan Hines) koji se drži svoje politike govorenja istine bez obzira na okolnosti, te Riju Torres (Monica Raymund), novakinju koja je vrlo nadarena za otkrivanje lažljivaca. Agent FBI-a Ben Reynolds (Mekhi Phifer) također se pridružio timu i postao stalni partner u tvrtci.

Drugu sezonu serije 'Laži mi' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Teški zločini, 3. sezona

Ova popularna kriminalistička serija istražuje kako američki pravosudni sustav pristupa umijeću postizanja nagodbi, i to kroz suradnju policije i tužiteljstva koji zajedno pokušavaju izgraditi slučajeve protiv kriminalaca koji su počinili teške zločine. Kapetanica Sharon Raydor (Mary McDonnell) predvodi Odjel za teške zločine, poseban odjel policije Los Angelesa koji se bavi zamršenim i posebno osjetljivim slučajevima. Njezin tim istražitelja uključuje Provenzu (G. W. Bailey) koji ima dugogodišnje iskustvo rada u Odjelu, Andyja Flynna (Tony Denison) koji je vrlo strastven prema svojem poslu i ponekad dopusti da njegovo prijateljstvo s Provenzom stane na put rješavanja slučajeva, stručnjaka za tehnologiju Mikea Taoa (Michael Paul Chan), detektiva Julia Sancheza (Raymond Cruz) koji razumije složenost odnosa između zaraćenih uličnih bandi i čija je pojava često zastrašujuća osumnjičenima, ratnu veteranku i detektivku Amy Sykes (Kearran Giovanni), kao i mrtvozornika dr. Moralesa (Jonathan Del Arco), čiji smisao za humor olakšava jezivu atmosferu u prostoriji za autopsije. Timu pomaže i Russell Taylor (Robert Gossett), Raydorin šef. Osim njih, tu su još i Buzz Watson (Phillip P. Keene), koji je zadužen za pohranu dokumentacije Odjela. Buzz je nerijetko zadužen i za čuvanje Rustyja Becka (Graham Patrick Martin), tinejdžera i bivšeg beskućnika o kojemu sada skrbi kapetanica Raydor.

Treću sezonu serije 'Teški zločini' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!
 

Navy CIS New Orleans, 2. sezona

'Navy CIS New Orleans' drama je o lokalnom terenskom uredu koji istražuje kriminalne slučajeve u koje je umiješano vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po glazbi, zabavi i dekadenciji. Tim vodi specijalni agent Dwayne Pride, poznat i kao King, kojeg tjera potreba da čini ispravne stvari. S Prideom radi specijalni agent Christopher LaSalle, koji se opako zabavlja, ali još opakije radi te specijalna agentica Meredith Merri Brody, karizmatična i žilava ispitivačica koja se prebacila iz ureda u Great Lakesu u potrazi za novim početkom. Potporu im pruža mrtvozornica dr. Loretta Wade koja je jednako ekscentrična i pametna, njezin briljantni i otkačeni forenzični znanstvenik Sebastian Lund, bivša ATF-ova agentica Sonja Percy koja se naviknula raditi sama i koju čeka promjena te istražiteljski računalni stručnjak Patton Plame, čija bi dugotrajna kompetitivna povijest s agentom Prideom mogla biti razorna za jedinicu. Ovaj šaroliki grad koji skriva mračnu stranu magnet je za vojno osoblje na dopustu, a kad nakon pretjeranog uživanja uslijedi nevolja, Prideov je tim na vrhuncu zadatka.

Drugu sezonu serije 'Navy CIS New Orleans' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Kosti, 3. sezona

'Kosti' je kriminalistička serija o timu iz Instituta Jeffersonian koji svakodnevno pokušava pronaći rješenja za nerijetko neobične zločine. Njihov uspjeh temelji se na stručnosti, timskom radu, ali i humoru koji im olakšava i one najstrašnije zločine. U Jeffersonianovu timu su forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), specijalni agent FBI-a Seeley Booth (David Boreanaz) , Angela Montenegro (Michaela Conlin), umjetnica specijalizirana za trodimenzionalne rekonstrukcije mjesta zločina i lica žrtava, Brennanin postdiplomski student i pomoćnik Zack Addy (Eric Millegan) te “kukcoljubac” dr. Jack Hodgins (T. J. Thyne). U trećoj sezoni ekipi iz Jeffersonian tima pridružuje se Brennanin i Boothov psiholog Lance Sweets (John Francis Delay), koji se često nađe na meti njihovih uvreda.

Treću sezonu serije 'Kosti' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Zabavite se i opustite uz serije koje vam donosi Doma TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju