Doma TV svojim gledateljima donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'Ubojstvo prvog stupnja'. Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj.

2. sezona, epizoda 6 - 16. rujna 

Terry i Hildy počnu istraživati ljude iz svog odjela. Jamie istraži Dustinovu prošlost da bi bolje razumjela njegove radnje. U međuvremenu Suger traži odgovore kad netko blizak njemu nestane, a zatim dolazi do šokantna otkrića.

2. sezona, epizoda 7 - 17. rujna

Istina o Navarru odvede Terryja i Hildy u Meksiko dok se ljuti Suger priprema za rat. Analiza slučaja Jamie odvede u Pleasantville do iznimno bolnog događaja iz Dustinova djetinjstva. Raffina istraga Sugera dolazi do neočekivana obrata.

2. sezona, epizoda 8 - 18. rujna

Junior otkriva nove detalje koji bi Hildy i Terryju napokon mogli donijeti prednost u istrazi, a istodobno počinju uvodne izjave u suđenju Dustinu Makeru. U međuvremenu neočekivani izvor Sugeru donosi iznenađujuće nove podatke o njegovoj sestri.

2. sezona, epizoda 9 - 19. rujna

Terryjeva i Hildyna istraga suoči se s kobnom zaprekom – što ih prisili da zatvore slučaj. Raffina odanost dovedena je u pitanje, a oprezni Suger razmišlja o budućnosti Potrera. Stresno suđenje uzima težak danak na Jamien privatni život.

2. sezona, epizoda 10 - 20. rujna

Dok se Jamie nosi s posljedicama svoje tirade, počinju svjedočenja u slučaju protiv Dustina. Kad počnu pristizati prijetnje njezinoj obitelji, Hildy obećava da će zauvijek uništiti Sindikat.

Kriminalističku seriju 'Ubojstvo prvog stupnja' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju