Doma TV svojim gledateljima donosi treću sezonu omiljene kriminalističke serije 'Ubojstvo prvog stupnja'.

Ova kriminalistička drama Stevena Bochca tijekom cijele sezone prati jedan slučaj. Detektivi iz odjela za ubojstva Terry English (Taye Diggs) i Hildy Mulligan (Kathleen Robertson) istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove. U premijernoj epizodi treće sezone slavni vođa navale ubijen je usred prepuna kluba pred očima djevojke.

Kriminalistička serija 'Ubojstvo prvog stupnja' i u trećoj sezoni pruža osoban i detaljan pogled na složenu istragu ubojstva tijekom cijele sezone. U ovoj upečatljivoj kriminalističkoj drami Kathleen Robertson i Taye Diggs detektivi su odjela za ubojstva policije San Francisca Hildy Mulligan i Terry English, koji istražuju niz ubojstava koja bi mogla podijeliti cijeli grad i potresti najviše policijske redove.

Pod povećalom javnosti, Mulligan, English i članovi postaje 850 Bryant Street nađu se zarobljeni u urušavajućem sustavu u kojem se mute linije – one između prijatelja i neprijatelja, odanosti i korupcije, zakonitih i protuzakonitih radnji, dobra i zla – dok se uz vanjsku prijetnju bore i protiv prijetnje iznutra.

U premijernoj epizodi treće sezone slavni vođa navale ubijen je usred prepuna kluba pred očima djevojke, pop-zvijezde. U međuvremenu okružni tužilac Mario Siletti i žena dožive tragičnu automobilsku nesreću koja bi mu mogla okončati i karijeru i brak. Nepravovremena dijagnoza ugrozi Hildynu budućnost.

U međuvremenu, dok se nastavlja lov na glavnog osumnjičenog u slučaju Normandyja Parkera, anonimna dojava uplete Terryja u pucnjavu pripadnika policije zbog koje javnost bjesni. Očajni Siletti oklijevajući unajmi branitelja za slučajeve vožnje pod utjecajem opijata Alfreda Arkina, ali ne iznese mu ključne podatke potrebne za suđenje. Hildy prima dobru vijest o svojoj budućnosti, a ona i Terry zajedno prijeđu novu granicu…


 

Treću sezonu rado gledane serije 'Ubojstvo prvog stupnja' ne propustite pratiti svakog radnog dana na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju