Doma TV donosi popularnu seriju Zakon braće koja prati Michaela i Lincolna u naizgled nemogućem bijegu iz zloglasnog zatvora.

Zakon braće intrigantna je serija koja iz epizode u epizodu otkriva nove dijelove slagalice koja vodi do najvećeg zatvorskog bijega i raskrinkavanja dalekosežne nacionalne zavjere. Michael Scofield očajan je čovjek u bezizlaznoj situaciji. Njegov je brat Lincoln Burrows osuđen na smrt i čeka izvršenje kazne za ubojstvo za koje je Michael uvjeren da ga Lincoln nije počinio.

Nema drugih opcija, a vrijeme istječe pa Michael opljačka banku kako bi dospio k bratu u kaznionicu Fox River State Penitentiary. Michael je građevinski inženjer i ima nacrte kaznionice, pa nakon zatvaranja kreće sa svojim naizgled nemogućim planom bijega da Lincolna izvuče iz zatvora i dokaže njegovu nevinost.

U prvoj sezoni Michael poduzima drastične mjere kako bi završio u zatvoru Fox River, istom zatvoru u kojem se nalazi Lincoln. Jednom unutar zatvora, Michael – inače građevinski inženjer dobro upoznat s nacrtom zatvora – počinje provoditi zamršeni plan za bijeg s Lincolnom, kako bi dokazali da nije kriv za ubojstvo. Michaelov trenutno najvažniji zadatak je nabaviti drogu kojom će dr. Tancredi dokazati da je dijabetičar, kako bi što više vremena proveo u ambulanti za koju smatra da je "najslabija karika" cijelog zatvora.

Upravo će ta ambulanta poslužiti kao glavna prostorija tijekom njihovog bijega iz zatvora. Nedugo potom dolazi do iznenadne inspekcije ćelija, koju predvodi nitko drugi nego čuvar Bellick i u Michaelovoj ćeliji pronalazi nedozvoljeni alat za kojeg odmah optužuje Michaela. Međutim, upravitelj Pope spašava Michaela, optužujući Sucrea.

 

Prvu sezonu serije 'Zakon braće' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju