Ekipa popularne kriminalističke serije "Teški zločini" zbilja se bavi raznim stvarima. Kojim točno, saznajte u ovom tekstu!

Mary McDonnel koja utjelovljuje kapetanicu Sharon Raynor u hit kriminalističkoj seriji 'Teški zločini' kaže da dok je studirala nije znala ni tko je, ni što želi biti. No, jednog je dana ugledala djevojku s gipsom na nozi i maramom na glavi kako puši cigaretu i pomislila kako joj želi biti prijateljica. „Prišla sam joj i predstavila se. Ona je već tada bila na zadnjoj godini kazališne glume. Počela sam se družiti s njom, a otac mi je predložio da upišem glumu kao izborni predmet idući semestar. Nakon toga počela sam ići na audicije, a kada sam dobila prvu ulogu više se nikad nisam osvrtala. Bila sam sretna radeći u kazalištu, ali htjela sam nešto što je bolje plaćeno (smije se).“

McDonell kaže da njen lik donosi zrelost i ravnotežu u pretežito muškom uredu. Naravno, ako oduzmemo opsesiju čokoladom, preveliku ručnu torbu i prenaglašen južnjački naglasak.

McDonellini pretežito muški kolege u slobodno su vrijeme svestrani, plementi i bave se zanimljivim hobijima. G.W. Bailey koji utjelovljuje poručnika Provenzu izvršni je direktor Zaklade Sunshine Kids, neprofitne organizacije za djecu oboljelu od raka. Osnovana je 1982. godine i svrha joj je organiziranje pozitivnih skupnih aktivnosti i emotivna potpora malim bolesnicima koji se bore s rakom.

Michael Paul Chan ili poručnik Mike Tao strastveni je glazbenik koji je prije nego što je postao glumac svirao u nekoliko rock sastava u Zaljevskom području San Francisca. Phillip P. Keene (Buzz Watson) pak voli surfati i renovirati stare kuće. Tečno govori španjolski i njemački te je diplomirao povijest i povijest umjetnosti, a stekao je i pilotsku dozvolu.

Seriju Teški zločini pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju