Saznajte čime se sve bavi ekipa popularne kriminalističke serije!

Mary McDonnel, koja utjelovljuje kapetanicu Sharon Raynor u hit kriminalističkoj seriji "Teški zločini", kaže da dok je studirala nije znala ni tko je, ni što želi biti. No, jednog je dana ugledala djevojku s gipsom na nozi i maramom na glavi kako puši cigaretu i pomislila kako joj želi biti prijateljica. 

"Prišla sam joj i predstavila se. Ona je već tada bila na zadnjoj godini kazališne glume. Počela sam se družiti s njom, a otac mi je predložio da upišem glumu kao izborni predmet idući semestar. Nakon toga počela sam ići na audicije, a kada sam dobila prvu ulogu više se nikad nisam osvrtala. Bila sam sretna radeći u kazalištu, ali htjela sam nešto što je bolje plaćeno (smije se)."

McDonell kaže da njen lik donosi zrelost i ravnotežu u pretežito muškom uredu. Naravno, ako oduzmemo opsesiju čokoladom, preveliku ručnu torbu i prenaglašen južnjački naglasak.

McDonellini kolege u slobodno su vrijeme svestrani, plementi i bave se zanimljivim hobijima. G. W. Bailey, koji utjelovljuje poručnika Provenzu, izvršni je direktor Zaklade Sunshine Kids, neprofitne organizacije za djecu oboljelu od raka. Osnovana je 1982. i svrha joj je organiziranje pozitivnih skupnih aktivnosti te emotivna potpora malim bolesnicima koji se bore s rakom.

Michael Paul Chan ili poručnik Mike Tao strastveni je glazbenik koji je prije nego što je postao glumac svirao u nekoliko rock sastava u Zaljevskom području San Francisca. Phillip P. Keene (Buzz Watson), pak, voli surfati i renovirati stare kuće. Tečno govori španjolski i njemački jezik te je diplomirao povijest i povijest umjetnosti, a stekao je i pilotsku dozvolu.

Seriju "Teški zločini" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju