Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

 2. sezona, epizoda 11 - 12

J'onn počinje slijediti M'gann da bi je zaštitio. Njezin bivši partner Armek dolazi na Zemlju s naredbom da je vrati na Mars kako bi je pogubili i daje joj dva sata da se preda ili će napasti njezine prijatelje. J'onn je odluči odvesti u DEO da je zaštiti. Pojavi se prava M'gann, a ona druga je prerušeni Armek pa J'onn mora blokirati sve ulaze u DEO. Poprimivši Winnovo obličje Armek pokreće odbrojavanje do eksplozije nuklearnog reaktora dok drugi bijel Marsovac pretvoren u Alex namami Karu. J'onn i M'gann oslobode Winna, a Alex u borbi ubije Armeka. Winn u zadnji tren uspije spriječiti eksploziju reaktora, a Alex i Kara zajedno svladaju i drugog Marsovca. M'gann poslije kaže J'onnu da se vraća na Mars, a Kara predloži Mon-Elu da izađu zajedno i sazna da je on već u vezi s Evom.

Lena svjedoči na sudu protiv Lillian i Kara je potiče da je posjeti u zatvoru. Lillian joj otkriva da je ona kći njezina muža iz veze s drugom ženom. Corben dobiva paket sintetičkog kriptonita. Dok svjedoči, napada sve u sudnici i oslobodi Lillian. Objavljen je lažni video sa snimkom Lene koja krade kriptonit te je ona uhićena pod sumnjom da je pomagala Lillian. Corben je izvlači iz zatvora. Kara jedina vjeruje u Leninu nevinost. Lillian odvodi Lenu u zgradu na pustome mjestu koju je prije svog utamničenja opremio Lex i prisili je da uđe u skladište s izvanzemaljskim oružjem. Stiže Kara i intervenira. Winn otkriva da je sintetički kriptonit nestabilan i da će brzo eksplodirati. Kara uspije spasiti Lenu prije nego što Corben uništi sama sebe, a Lillian i Henshaw bježe helikopterom. Lena je oslobođena svake sumnje, ali počinje razmišljati o svom odnosu s obitelji, posebno s Lexom. Kara i Mon-El, čija je prethodna veza završila katastrofalno, priznaju međusobnu ljubav. Ali tada stiže neki g. Mxyzptlk i izjavljuje joj ljubav. Alex predstavlja Maggie kao svoju djevojku.

Drugu sezonu akcijske serije 'Supergirl' ne propustite pratiti u subotu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju