Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

2. sezona, epizoda 14 - 28. listopada

DEO prima alarm u vezi s konvojem koji odlazi iz Cadmusa. Kara i J'onn istražuju i spašavaju zarobljenog Jeremiju koji tvrdi da je Cadmus razvio fuzijsku bombu. Nagovori J'onna da ga opet primi u DEO što izaziva sumnju kod Mon-Ela. On upozorava Winna da pazi na Jeremiju. Winn ustanovi da je Jeremiah pokušao ući u bazu podataka DEO-a. Kara traži objašnjenje od Jeremije i nije sigurna vjeruje li mu. Alex je, pak, sigurna u njegovu nevinost. Winn locira bombu, ali kad stiže DEO od bombe ni traga. J'onn shvaća da ne može čitati Jeremijine misli i da on radi za Cadmus. Jeremiah svlada J'onna i snima sve podatke iz računala prije bijega.

2. sezona, epizoda 15 - 29. listopada

Cadmus počinje otimati izvanzemaljce i Kara traži od Snappera da objavi članak, ali on inzistira na provjeri njezina izvora. Tada Supergirl potvrdi priču, ali odbije odati svoj izvor i Snapper ipak ne želi objaviti priču. Zbog pristranosti prema Jeremiji J'onn suspendira Alex. Maggie joj pomaže da ga nađu. One sprečavaju novu otmicu izvanzemaljca i nađu Cadmusov stožer. I Lena ga nađe, ali je zarobe Lillianini ljudi. Kara je spašava. Jeremiah otkriva Alex da Cadmus svemirskim brodom kani preseliti sve izvanzemaljce na drugi planet. Kara na blogu objavljuje priču i Lillian je prisiljena na deportaciju samo dotad uhvaćenih izvanzemaljaca. Alex uvjeri Jeremiju da joj pomogne i dok on odvlači pozornost operativaca, ona ulazi u svemirski brod da bi oslobodila sve uhvaćene izvanzemaljce. U tome joj pomaže i Supergirl. Snapper otpusti Karu iz CatCo-a. J'onn vraća Alex na posao.

2. sezona, epizoda 16 - 30. listopada

Dolaze Daxamci i zahtijevaju da ljudi predaju Mon-Ela. On se sam predaje. Kara ga prati i tada saznaje da je on princ Daxama. Na brodu koji je došao po njega njegovi su roditelji koji žele da on vodi svoj narod u ponovnoj izgradnji Daxama. Kara je ljuta zato što joj je Mon-El lagao. On joj se ispriča, ali to kod nje nema odjeka. Ona prekida s njim i od njegovih roditelja traži da napuste njega i Zemlju. Winn i Lyra provale u muzej umjetnosti tek toliko da vide kako im to ide. Poslije Maggie uhiti Winna jer je nestala jedna slika. Alex uvjeri Maggie da im da 24 sata da dokažu Winnovu nevinost. Nađu i uhite Lyru čiji brat Bastian duguje veliku svotu šverceru Mandraxu. Ona je ukrala sliku da bi platila Bastianov dug. DEO i Čuvar zajednički hvataju Mandraxa, a Winn oprašta Lyri što je bila neiskrena. DEO je uhvatio novog izvanzemaljca koji hipnotizira Karu i bježi na Zemlju-1. Kara se probudi u halucinaciji u kojoj je barska pjevačica.

2. sezona, epizoda 17 - 31. listopada

Karu napadaju lovci na izvanzemaljce. Mon-El sumnja da iza toga stoje njegovi roditelji u nadi da će on otići sa Zemlje kad Kara umre. Sumnja je potvrđena kad J'onn telepatski ispita jednog od lovaca. Kara predlaže da se ona i Mon-El sastanu s Rheom, njegovom majkom, i nagovore je da se predomisli. Ali Rhea ih ne želi ni saslušati i pokuša Karu ubiti kriptonitom pa Mon-El pristaje na odlazak da bi je spasio. Unatoč naredbi predsjednice Marsdin, J'onn pomaže Kari da spasi Mon-Ela s roditeljskog broda i nakon žestoke bitke kralj Lar Gand dopušta Mon-Elu da ostane na Zemlji. Otkriva se da je Marsdinova izvanzemaljka.

2. sezona, epizoda 18 - 1. studenog

Lena poziva Karu na konferenciju za medije koju drži njezin bivši dečko Jack Spheer. On predstavlja biomax, novu nanobotsku tehnologiju koja će izliječiti sve ljudske bolesti. Nakon konferencije Kari prilazi čovjek i kaže joj da su pokusi za biomax bili lažni, ali nanoboti ga ubiju prije nego što je uspio to elaborairati. Kara i Mon-El stižu nepozvani na večeru Lene i Jacka i kradu karticu za Jackov ured. Ondje otkrivaju snimke na kojima Jack sam sebi daje biomax. Lena pokazuje snimku Jacku i on priznaje da si je ubrizgavao biomax, a nuspojava je gubitak slobodne volje pa svatko može upravljati njime uz pomoć nanobota. Kara dolazi u pomoć Leni, ali kad je zarobe nanoboti, Lena ih mora isključiti i time ubije Jacka. Snapper obeća da će ponovno zaposliti Karu ako mu preda priču o nanobotima. Lenu posjećuje Rhea. Winn diovodi Lyru u ekipu.

Seriju 'Supergirl' ne propustite pratiti ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju