Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

2. sezona, epizoda 7 - 8 

Novi osvetnik ubija zločince. Mon-El i dalje smišlja plan za bijeg. Lillian zahtijeva da Kara dođe u Cadmus. Karu pobijedi pravi ojačani Hank koji sebe naziva Kiborg Superman. Winn i dalje pomaže Jamesu u borbi protiv kriminalaca. Lillian prisiljava Karu da iscrpi svoje moći dok Mon-El to nemoćno gleda. Jeremiah spašava Karu i Mon-Ela. Kara napokon odobrava akcije Čuvara ne znajući tko se krije iza maske. Mon-El samome sebi priznaje osjećaje prema Kari. J'onn počinje halucinirati o M'gann kao zatočenici DEO-a. Ona ga upozorava na transfuziju. Alex napokon prihvaća Maggie.

Kiborg Superman pušta virus u baru izvanzemaljaca i ubija sve izvanzemaljce osim Mon-Ela. Eliza Danvers u posjetu je i kaže da je virus s Kriptona. Stvorio ga je Zor-El, Karin otac kako bi njime ubio sve tuđince u slučaju invazije na Kripton. Lena odbije pomoći kad joj Kara kaže da je Lillian vođa Cadmusa i dragovoljno daje Lillian izotop kojim će raspršiti virus. Iako se Kara i J'onn suprotstavljaju Luthorima, raketa s virusom je lansirana. Kara juri za raketom, ali ona eksplodira i virus je raspršen. Međutim, Lena je prevarila Lillian i umrtvila je virus. Lillian je uhićena. Eliza izliječi Mon-Ela. Maggie i Alex se poljube. Nepoznata izvanzemaljska vrsta traži Mon-Ela. Barry Allen i Cisco Ramon dolaze kako bi Karu zamolili za pomoć.

Drugu sezonu akcijske serije 'Supergirl' ne propustite pratiti u subotu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju